Ting jeg kan li'

KÆRE JULEMAND, I ÅR ØNSKER JEG MIG …

21. november 2018

II H&M KASHMIR BLUSE II H&M KASHMIR BUKSER II LEONORA CHRISTINE SKOVDEN DER LEVER STILLE‘ II NAILBERRY NEGLELAK II MERETE PRYDS HELLEVI KUNNE ALT‘ II ORIGINS GINZING EYE CREAM II GANNI HUE II ROSTI SKÅL II APPLE AIRPODS II MANGO SATIN NEDEREDEL II LOUSIANA KUNSTPLAKAT II RUDOLPH CARE FACIAL OIL II UGG SLIPPERS II 

Kære julemand, listen over ønsker er lang i år, så jeg håber, du har taget den store julesæk med …
Selvom det bliver lidt selvbeskuende og navlepiller-agtigt, så er jeg altså typen, der ikke har det spor svært ved at finde på ting at fylde på ønskesedlen år efter år. Og så tænker jeg i øvrigt også det er med at udnytte, at det formentlig er sidste jul, hvor ikke al gaveopmærksomheden tilfalder Nola. Pyha kan allerede forestille mig hvilket show det bliver næste år, hvor hun har en størrelse, hvor julen begynder at give mening. Så indtil da, spids ørerne mine kære, for årets juleønsker er klar.

Mine ønsker i år byder på lidt godt og blandet. Fra blød kashmir uld og fluffy sutsko (man er vel på barsel), til gamle og nye skønhedsfavoritter, ny kunst til væggen, og nyt til køkkenskuffen. En hip hue, smart elektronik, en smørblød nederdel og nyt til læsehylden. Skulle bare en brøkdel af ønskerne være at finde under juletræet i år, så er min materielle julelykke gjort. 

Hvad mon står højest på jeres ønskesedler i år?

 

 

 • Reply
  Lullumut
  22. november 2018 at 23:49

  Skønne ønsker. Uh, jeg synes allerede, det har taget overhånd her. Vi er ikke engang nået til december, og min søn på knap 11 mdr. har modtaget 24 pakkekalendergaver fra sine bedsteforældre. Det er godt nok sødt, og godt nok lige et år eller fire for tidligt 😉

  • Reply
   merimeri
   23. november 2018 at 11:34

   Hihi åh ja, de bedsteforældre altså. Det bliver fuldstændig det samme for Nola næste år er jeg sikker på. Så lige i år nyder vi at gaveræset stadig er til at overskue!

Kommenter