outfit inspiration På ønskelisten

I WANNA WEAR // FALL ATTIRE

8. september 2015

fall-attireII WEEKDAY KNIT II HOFMANN COPENHAGEN SKIRT II PROENZA SCHOULER PS1 BAG II HVISK GOLD NECKLACE II ADIDAS STAN SMITH II

Lysten til at skifte sommerkjolerne ud med lun strik og mørkere farver er efterhånden ved at melde sin ankomst, og jeg elsker de kommende uger, hvor man kan kombinere bare ben med lange ærmer og lette striktrøjer. Strik i de 27 grader, Barcelona i disse dage byder på, er nok en tand for optimistisk, men når jeg kommer hjem på lørdag, gad jeg godt iføre mig dette sæt. Er vild med den printede nederdel fra Hofmann Copenhagen, som jeg tilfældigt faldt over hos Henny and Mys lukningssalg. Det gode med mørkeblå er, at den går til næsten alle farverne i min garderobe; sort, hvid, grå og nude og jeg overvejer lidt, om den skulle være en fødselsdagsgave til mig selv.

    Kommenter