Boligindretning

LIVING // BOLIGCIOUS’ MINIMALISTISKE DRØMMEHJEM

10. november 2015

scandinavian-living-interior-inspiration

Foto: Mette Wotkjær

For nylig faldt jeg over en boligreportage på Femina, hvor man bliver inviteret med indenfor hos Malene Marie Møller, stylist, redaktør og kvinden bag bloggen BoligciousOg til alle mine medsammensvorne boligelskere derude, bliver jeg nødt til at dele boligen. Malene bor nemlig vanvittigt fint og så inspirerende. Stilet er typisk skandinavisk minimalisme men med tilpas mange farvesplash til at boligen alligevel har en unik fremtoning og med varme og hygge. Præcis sådan, jeg også drømmer om at bo.

Er I lige så forelskede i stilen, som jeg er?

I kan se mere fra boligreportagen herog følger I ikke allerede med hos Boligcious blog, så kan jeg bestemt anbefale jer at gøre det. Den er nemlig præcis lige så inspirerende som Malenes hjem er. 

 • Reply
  BY STERUP
  10. november 2015 at 10:29

  Hvem der bare havde sådan et lækkert hjem 😉

  // http://www.bysterup.dk

  • Reply
   infashionwebelieve
   10. november 2015 at 13:46

   Ja sådan ville man ikke have noget imod at bo vel? 😉

 • Reply
  Ida
  10. november 2015 at 11:05

  Det er en af mine favorit bolig blogs. Der er altid så meget inspirerende at finde 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   10. november 2015 at 12:46

   Så enig. Det er det fineste univers!

 • Reply
  Malene Marie Møller
  1. december 2015 at 12:13

  Aii hvor fint! 1000 tak for de fine ord og anbefaling, det er jeg oprigtig glad for <3
  Kærligst Malene/Boligcious

Kommenter