Det har jeg på

WHAT I WEAR // HIGH HEELS AND LITTLE LACES

15. maj 2016

P5090070II OTHER STORIES TSHIRT II GANNI SILK SHORTS II BIANCO SANDALS II PROENZA SCHOULER PS1 BAG II

Årh, man bliver altså lidt afhængig af det milde majvejr og muligheden for at lufte (blege) ben og tæer. Hele sidste uge blev således forceret med bare ben og sandaler. Som fx sidste tirsdag, hvor jeg så sådan her ud. T-shirten fra Other Stories er altså blevet en storfavorit, og den når kun lige at være tilbage i garderoben efter vask, før jeg igen er tilbage i den. Den er noget af det blødeste og holder i øvrigt fantastisk efter vask, så den kan i den grad anbefales. 

Silkeshortsene fra Ganni og jeg er også inde i en god periode sammen, og jeg er tosset med, hvordan de er ret elegante på grund af materiale og blondekanten, men at den løse pasform samtidig giver dem lidt kant, som gør at de ikke bliver alt for pæne. I Madrid brugte jeg dem fx sammen med sneakers, hvilket også fungerede ret fint. 

P5090087 P5090092P5090081Håber ellers, at I har nydt pinseweekenden? 

Jeg kom hjem efter den bedste tur til Madrid sent i går aftes, og glæder mig til at dele små glimt fra turen og den forgangne uge, når jeg i morgen vender tilbage med mine hverdagsglimt. Men først; seneste afsnit af Game of Thrones!

Glædelig mandagsfridag derude!

  • Reply
    Karina
    15. maj 2016 at 10:54

    Jeg er vild med looket 😉 Så pænt til dig 😉

Kommenter