Ting jeg kan li'

FREDAGSFRISTELSER # 3

30. juni 2017

prikket-badedragtKAN INDEHOLDE REKLAMELINKS: II 1 STRIBET BLUSE VERO MODA II  BADEDRAGT &OTHER STORIES II 3 TASKE TRUSS II 4 JEANS ZARA II 5 PUMPS COS II

Mine fredagsfristelser er altså blevet en ret hyggelig lille tradition for mig at lade op til – og ret skal være ret, også en lidt farlig en, fordi jeg får lyst til at klikke det hele hjem. 

Denne uges fristelser byder på et mix af seje udsalgsfund, basisitems med et twist og pænt print, og selvom vejret udenfor mest af alt leder tankerne hen på efterår, så er sommerhumøret intakt med tingene her. 

Den stribede bluse fra Vero moda er virkelig fin – og jeg elsker det lille kirsebærlogo som et twist. Jeg har faktisk ikke en sort-hvid stribet bluse, og til blot 150kr, er jeg ret fristet af at klikke den hjem. Den prikkede badedragt kan man da ikke undgå at blive glad af, og hvis ikke det var fordi, skuffen med badetøj allerede er bugnende fuld, så var jeg slået til. 

Hvide tasker er en af sæsonens helt store musthaves, og mens jeg ikke er helt klar på tendensen om helt hvide tasker, så synes jeg den flettede taske i hvid og sort fra TRUSS er ret sej. Og så er den ovenikøbet sat ned med 40% lige nu. Åh åh. De perlebesatte jeans fra Zara er også på udsalg, og min indre diva er ret begejstret. Tror de kunne være ret seje til både sandaler, sneakers eller høje hæle, og parret med en simpel t-shirt. Så er der de klassiske lyse pumps med et twist fra Cos – er de ikke ret seje med den røde hæl? Dem gad jeg altså også godt kunne spankulere rundt i her til sommer!

    Kommenter