Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

6. juni 2017

Nu jeg havde “travlt” med at komme mig helt ovenpå weekendens bryllup igår, har jeg istedet gemt en af mine yndlingstraditioner til i dag; tilbageblikket på den seneste uges rare billedminder. Og med både en perfekt kærestedate, Distortion, lejlighedsprojeker, der kunne sættes streg over, og den bedste kærlighedsfest, var sidste uge en af de rigtig gode!

img_2075II Jeg elsker, at vi lige nu kommer i mål med så mange af vores småprojekter og indretningsdrømme i lejligheden, og jeg er om muligt endnu mere forelsket i lejligheden nu, end da vi overtog den for snart to år siden. Murstensvæggen i soveværelset har en stor andel i den forelskelse, rummet er simpelthen blevet så meget mere hyggeligere II

img_2086II Mads startede nyt arbejde i torsdags, og for at fejre det, havde han inviteret mig på onsdagsdate. Den løb af stablen på Kiin Kiin Bao Bao på Vesterbro, og det er uden sammenligning de bedste bao, vi nogensinde har fået. Se lige den fried chicken <3 Jeg skal tilbage igen, og det kan kun gå for langsomt II

Processed with VSCO with a9 preset
II Fanget i et Distortion øjeblik med højt humør i torsdags. Meget kan man mene on gadefesterne, men jeg elsker nu, hvordan en så stor del af København for en stund samles i brokvartererne og danser os igennem byen II

img_2103II Fredag var både Mads og jeg lidt ramte ovenpå torsdagens festligheder, jobstart og en lang dag på arbejde, så vi gjorde det eneste rigtige i den situation; hentede take away sushi og så The Handmaid’s Tale på HBO II

img_2112II Efter at have ændret bryllupskjolekurs i aller sidste øjeblik endte jeg istedet i denne fine blomstrede kjole fra Asos til brylluppet i lørdags. Den føltes i sidste ende mere rigtig og festlig end sættet, og den endte heldigvis med at være et hit II

img_2124

II Og med festtøjet i hus kunne vi sætte kurs med Næstved og fejringen af dette smukke par som sagde ja til hinanden. Dét her billede er indbegrebet af lykke, og jeg bliver så varm om hjertet af at se, hvor meget Simone stråler, og hvor stolt hendes mand Rasmus er. Åh <3 II

img_2137II Det var både Mads’ og mit første bryllup for venner på vores egen alder, og fra nu af har jeg kun tænkt mig at gå til bryllupsfester .. det er jo verdens bedste fest, ikke mindst på grund af al den pæne kage, man må spise II

img_2140II Et af de projekter, vi også kom (næsten) i mål med i sidste uge, var billedvæggen i spisestuen, og vi er vildt glade over resultatet. De plakater vi først havde oppe at hænge føltes aldrig helt rigtige, men det gør de nye til gengæld. Succes! II

 • Reply
  Louise
  6. juni 2017 at 16:20

  Hyggeligt indslag🌸
  Hvor er dot spejl fra? – det der hænger i soveværelset.
  Dbh Louise

 • Reply
  Pernille
  7. juni 2017 at 0:39

  Hvor er jeres spisebord fra? Elsker murstensvæggene I har i lejligheden. Gør det virkelig hjemmeligt og hyggeligt!

  • Reply
   merimeri
   7. juni 2017 at 11:12

   Åh en dejlig kommentar Pernille, tak. Vi er også så glade for dét ekstra element, murstensvæggen tilfører lejligheden.
   Bordet er fra Hay, den model der hedder Copenhague Cph30: http://www.casanovafurniture.dk/shop/hay-copenhague-cph30-11742p.html, og så har vi det med en grå linoleumsplade og stel i sæbebehandlet eg.
   Kh. Line

Kommenter