Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA FERIEN DER GIK

26. juli 2020

Det var så den sommerferie, ak og ve. Den er fløjet afsted, og har scoret fulde pointtal på stort set alle parametre. Den skulle bare have varet lidt længere! Således kunne jeg altså snildt tage en uge mere, selvom jeg for første gang i mange, mange år har haft tre sammenhænge ugers ferie. Feriegrådig, er hvad jeg er. Vi skal nok bare lige løbes igang igen alle tre, genfinde hverdagens rytme, og gnide feriesøvnen ud af øjnene. Jeg giver det et par dage, og så er jeg sikker på, at vi er på rette kurs.

Indtil da vil jeg dele en kavalkade af rare glimt fra de seneste ugers ferie, og så vender jeg tilbage i morgen med et friskt blad. Ugens første kalenderkig efter ferien. Så ruller hverdagen for alvor.

Rigtig dejlig søndag aften ♥

II Det er ikke mange ægte stranddage (I ved sådan nogle med +25 grader) vi har haft, men vi besluttede os ret hurtigt for, at det ikke skulle hindre os fra daglige ture til og i vandet. Til stor fornøjelse for os alle, selvom det var en kold en af slagsen II

II Det her er indbegrebet af sommerhusspise for mig; alt godt fra havet. Der ligger en virkelig god fiskemand i Havnebyen på Sjællands Odde, så den er fast på ferieprogrammet, når vi er på de kanter. Skuffer aldrig II

II Jeg har læst og læst i ferien, og det har været så skønt. Elsker roen der indfinder sig, når man er i selskab af en god bog. Særligt stort indtryk gjorde Oplyst af Tara Westover, som jeg stadig ikke helt har kunnet ryste af mig, selvom endnu en bog er blevet læst til ende efterfølgende II

II Aftensmad under åben himmel på Rørvig Streetfood. Sådan et fint spot og afgjort en afstikker værd fra sommerhuset II

II Mit hjerte smelter. Nola har altid været meget kærlig, men det har taget ekstra fart de seneste uger, og min krop er ved at svømme over af kærlighed, som når hun den anden aften trækker både Mads og jeg ind til sig, i hver af hendes armhule, og siger “så så, mor, så så far”. Lille elskling ♥ II

II Og en lille elskling på nu to år. Jeg ved godt alle forældre siger det her, men jeg forstår vitterligt ikke, hvor tiden er blevet af. Det sker så meget, hele tiden, og vi har netop skulle skrive hende op til børnehave. Stop tiden! Bare for et kort øjeblik. Mor her kan ikke følge med! II

II Halvfulde og hellykkelige efter en wine hour på Ottilia Hotel i Carlsberg byen, som vi var inviteret på (derfor reklame). Kæmpe god ide med sådan en kæreste getaway i egen by!

II Vores feriehi på Fyn. Jeg elsker kontrasten imellem at vågne op i en blød hotelseng mandag morgen, og samme aften krybe til køjs under teltdugen her II

II Fin, finere, Faaborg. Så hyggelige små gader og stræder med små bindingsværkhuse og stokkeroser langs husmurene. Yndigt ud over alle grænser II

II Aldrig, aldrig, aldrig om jeg bliver træt af at se solen gå ned over vandet II

II Humøret efter frokost på Falsled Kro som jeg længe har sukket efter. Den levede i den grad op til forventningerne, så herfra vil jeg længes efter at komme tilbage II

II Uventet magi i Svendborg, hvor dette eventyrlige syn ventede os på en stille sidegade til gågaden. Jeg tog til Fyn med en masse forventninger om at nå alverdens ting, lopperundfart, øhop, opdagelser i Faaborg og Svendborg, men realiteten blev, at dagene forsvandt mellem hænderne på os. Derfor blev det også kun til et hurtigt pitstop i Svendborg på vejen hjem til Vesterbro, fredag eftermiddag, men til gengæld nåede vi både feriens bedste is (Gelato Italia, og altså farvefulde paraplyer i flæng. Og så drømmer jeg om at komme tilbage til Fyn, og nå bare lidt af alt det, vi altså ikke nåede II

II Feriens sidste morgen blev afsluttet med maner og favoritter. Selvfølgelig. Selvom jeg drømmer om en uges ferie mere, er det nu heller ikke helt tosset at være hjemme igen. Tak for denne gang, sommerferie! II

    Kommenter