Hverdagsliv

Hverdagsmakeup

27. oktober 2013
Bedst som jeg var på vej ud for at forevige outfittet fra udfordringens sidste dag, så begynder det at regne og takket være den nylige overgang til vintertid, så når jeg formentlig ikke et dagens inden mørket har meldt sin ankomst.
Istedet får I lov at høre lidt om min hverdagsmakeup. For noget tid siden var jeg så heldig at få lov at lave et gæsteindlæg hos den søde Lullumut, omhandlende min hverdagsmakeup, men de af jer som ikke læser med der (det bør I i øvrigt gøre), skal da ikke snydes 😉
Jeg bruger de samme produkter til hverdag og til fest, så derfor har det også taget mig lidt tid at finde frem til de produkter jeg synes der fungerer bedst – men jeg synes jeg er ved at være der 😉
Som I nok kan fornemme på mængden af produkter, så er det ikke fordi jeg har gang i det helt store makeupshow når jeg gør mig klar om morgenen, men jeg har alligevel en håndfuld produkter, som jeg ikke kan forestille mig at leve uden.
Udover jeg selvfølgelig bruger en fugtighedscreme hver dag (pt er det REN’s dagcreme til sensitiv hud), så bruger jeg MAC’s primer Prep+Prime på kindben. Den får min hud til at funkle diskret og er en rigtig god base inden jeg begynder med foundation. Jeg har for nylig stiftet bekendtskab med Cliniques CC-cream, som er efterfølgeren til den populære BB-creme. Det nye ved CC-cremen er at den både er fugtende, farvekorrigerende og med til at beskytte mod solen. Jeg bruger den istedet for foundation, og primært i panden, på næsen, under øjnene og det øverste af mine kindben, da det er her min hud mest har brug for en lidt mere dækkende creme. Jeg slutter af med en cremeblush fra Sephora på kindbenene for at give lidt glød og liv til kinderne. 
Dior mascaraen Dior Show Iconic er den bedste mascara jeg til dato har brugt (og jeg har været igennem MANGE). Den giver perfekt adskilte vipper og en intens sort farve, og så holder den fantastisk godt. Så selvom den er i den lidt dyrere ende, så er pengene virkelig godt givet ud! Jeg bruger en øjenbrynspen fra H&M; i farven dark brown til at give lidt farve og struktur til mine ellers meget lyse bryn. Synes det er en god måde at indramme mit ansigt på, og jeg føler mig helt forkert når jeg ikke har givet mine bryn farve.
De fleste dage slutter jeg af med en MAC læbestift i farven Coral Bliss. MAC er generelt favoritmærket når det kommer til læbestifter, farveudvalg og holdbarhed taget i betragtning. Jeg plejer at stocke up når jeg skal ud og rejse og derfor kan købe dem lidt billigere i TaxFree 😉 Så er der også flere penge at shoppe for på ferien!
Hvad er jeres favoritprodukt når det kommer til makeup? Måske I kan introducere mig for et vidunderprodukt, som jeg endnu ikke vidste jeg manglede 😉
 • Reply
  Lullumut
  27. oktober 2013 at 16:12

  Tak for linket og dit rigtig gode gæsteindlæg 🙂 Jeg har stadig til gode at prøve MAC's læbestifter 🙂
  Rimmel har lige udgivet en ny Brow mascara, som jeg virkelig kan anbefale dig 🙂

 • Reply
  Line
  27. oktober 2013 at 17:59

  Du har så megen rejseaktivitet søde Louise, så du burde næsten slå et smut forbi Mac-standen næste gang du er i lufthavnen. Deres læbestifter er altså de bedste!
  Uha det lyder spændende, den vil jeg huske på. Tak for tippet 🙂

 • Reply
  Camilla - Scent of Fashion
  27. oktober 2013 at 18:49

  Den læbestift er så fin! 🙂

 • Reply
  Line
  28. oktober 2013 at 9:50

  Helt enig. Er også lidt en sucker for de sarte koralfarvede eller pink læbestifter. De er så nemme til tilføje til hverdagsmakeuppen, hvis man lige mangler lidt farve til ansigtet.

Kommenter