Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

17. maj 2021
II Første månedsdag for den her lille mus ♥ II

Mandag, så har vi dig tilbage! Og ovenpå en nat, hvor Evi var vågen fra halv fire til kvart fem og derfra bedyrede dagen for startet klokken 6, var jeg godt grumpy som den nye uge satte ind. Den lange nat blev dog hurtigt tilgivet da Evi herefter tog en lang morgenlur i slyngevuggen, mens jeg i ro og mag fik Mads og Nola ud af døren, ryddede af efter morgenmaden og nåede en deadline på et samarbejde, jeg skal udgive i morgen. Nu sover hun igen, og jeg har rykket frokostpausen ned i gården. Så er det i øvrigt også nemmere at lukke øjnene for de praktiske gøremål, der altid hober sig op i lejligheden. I stedet nyder jeg pausen med solskin på næsetippen og dette blogskriv.

Sidste uge var jo min første rigtige uge alene på barsel, og så alligevel ikke helt, takket være Kristi Himmelfarts ferien der taknemmeligt landede hos os torsdag. Men om ikke andet fik jeg en forsmag på, hvordan hverdagen bliver og jeg synes Evi og jeg klarede det ganske godt, og sidste uge endte med at blive en fin samling af barselsglæder, lykkefund og en hel masse kærlige øjeblikke.

II Fineste kærlighedserklæring fra Mads, Nola og Evi. En gudesmuk ring fra Mary Lou Jewellery, som de overraskede mig med på mors dag. Jeg er så forelsket i den. Og i dem! II
II Og hvis vi fortsætter i sporet med materiel lykke, så er det også, hvad vi min nye vase fra Anissa Kermiche bringer. Jeg har købt den som en gave til mig selv som markering af, at jeg nu er mor til to, og jeg bliver simpelthen så glad af at kigge på den. Både med og uden yndlings solsikker i II
II Hvis jeg kun skulle vælge én kage at spise resten af mine dage, ville en jordbærkage – eller snitte som her – ligge ret lunt i svinget. Det er altså en himmelsk spise i min optik! II
II Evi og mormor ♥ Evi er en bestemt lille størrelse, og aller helst ligger hun på min arm fremfor hos andre, og hun gør glædeligt opmærksom her på med en utilfreds mine. Men lige her, der fandt hun ro hos mormor, og det var så rart at se! II
II Vi brugte de første dage af Kristi Himmelfarts ferien på Enø, hvor vi besøgte mine forældre. Og det glædede mig stort at opdage denne lille lokale grøntbod, der åbnede i torsdags. Synes det er så hyggeligt med den slags initiativer, og i øvrigt en god anledning til årets første danske jordbær II
II Elsker, elsker, elsker. Af og til så meget at det gør ondt. Især tanken om, at lige pludselig en dag, vokser vores børn fra os, og vi vil aldrig mere skulle have dem i vores arme … II

    Kommenter