Hverdagsliv

Forstadsdronning

20. august 2012

Stig P dress / Yvonne Koné bumbag / YSL arty ring / Dixie sandals

Aftenen igår blev brugt i forstæderne med aftensol, lækker mad og sød svigerfamilie. 
Og så blev forstæderne stisystem lige udnyttet til et dagens, hvor jeg, thank god, langt om længe fik mit nye objektiv til at lave den der slørede effekt. Glæde!
Kjolen er andet nye køb fra Stig P (som i øvrigt laver virkelig, virkelig pænt tøj lige pludselig) og jeg elsker den allerede lidt. Sort jersey = sindsygt behagelig. Tjek. Fin rygudskæring. Tjek. Flæse-detalje. Tjek. Til gengæld skal jeg da lige love for at det ikke spiller med dagens valg af BH. Der vælges lige en anden næste gang.
Men ih, er den ikke fin? Altså kjolen 😉
Tasken er i øvrigt også ny. Har sukket efter en af Konés bumbags så længe jeg kan huske, men har været for nærig til at smide små 2000 kr efter den. Men så overraskede min søde mand mig med den forleden. Endnu mere glæde! 
 • Reply
  Pixels og Poesi
  21. august 2012 at 10:05

  Sindssygt lækker kjole!

 • Reply
  Line S.
  21. august 2012 at 17:24

  Den er også (næsten) indbegrebet af alt det jeg har været på udkig efter ved en sort kjole 😉

Kommenter