Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

3. februar 2021

Endnu en uge er passeret forbi, og mens den til tider lidt trivielle tilværelse i coronalockdown godt kan få ugerne til at flyde lidt ud, nyder jeg ærligt talt også den fart dagene har på lige nu. Fordi vi har så meget godt at se frem imod, at jeg dårligt kan vente med at nå dertil. Foråret, forestående barsel og lillesøsters ankomst rangerer ret højt på den liste, men også mit første fulde glas vin og en god bøf er blandt de små ting, jeg glæder mig til, og som snart er indenfor en overskuelig rækkevidde. Jeg føler mig ret færdig med den her vinter, og glæder mig bare til at se fremad. Har I det også sådan?

Nuvel, foråret kommer hverken hurtigere eller langsommere af, at jeg har travlt med at binde en krølle på vinteren, og jeg prøver derfor også at mane til besindighed og minde mig selv om, at denne tid lige om lidt også vil stå tilbage som en ganske særlig for os. Fordi det er den sidste tid bare som os tre, inden vi bliver fire, og den vil jeg ærligt talt heller ikke forcere. Derfor gør jeg mig fortsat umage med også at nyde, hvor vi er, og gøre alt hvad jeg kan for at være tilstede i de små lykkestunder med Nola og Mads. Som lørdag aften, hvor jeg var alene hjemme med Nola, og vi overgav os til “tøsehygge” (som vi kalder det, når vi er alene hjemme) med Brandmand Sam på Viaplay, dyner og jordbær is i sofaen, fordi Nola alligevel ikke var putteklar før sent da hun havde sovet middagslur til sen eftermiddag. Og som denne onsdag eftermiddag, hvor vi har aftalt pandekager og fælleshygge om Legoklodserne, når Mads og Nola om lidt kommer hjem fra vuggestuen. Små ting i det store billede men ikke desto mindre stunder, som kan ophøje en ellers lidt grå dag!

Sådanne stunder håber jeg også, at jeres uge vil blive rig på, hvad end de kommer i form af jordbæris, pandekager eller noget tredje ♥

Mit hjerte smelter over seneste omgang mormorstrik der netop er kommet i hus til lillesøster. Intet mere nuttet end strik i babystørrelse, og jeg glæder mig så usandsynligt til den lille dame skal klædes lunt på i hjemmestrik II
II Weekend på legeplads med blå himmel og et drys af sne under fødderne. Perfekt kulisse for både store og små, og selvom der helt klart er weekender, hvor jeg godt kan sende en kærlig tanke tilbage til livet før børn, hvor man havde al tid i verden til at lave ingenting, så nyder jeg virkelig også hvordan vi nu er sikre på at komme ud og få noget luft – selv en råkold januarweekend II
II Kær kompagnon på gåtur. Den varme chokolade fra Lagkagehuset på Bryggen. Den kan de altså godt være bekendt! II
II Nu hvor det står klart, at jeg med de forlængede restriktioner, ikke når tilbage ind på kontoret inden min barsel, gør jeg mig umage med at gøre lidt ekstra ud af hjemmekontoret. Friske blomster hver uge, og omgivet af alle de farver, jeg kan slippe afsted med. Det er billige point, men indtil videre virker de II
II Endnu en årsag til at mine daglige gåture som afbræk fra hjemmekontoret giver så uendelig god mening. For se lige et syn. Så energivende og opløftende. Hvilket kan tages med hjem og omsættes direkte til nogle effektive timer foran skærmen II
II Mit lille menneske, som snart ikke er så lille længere. Mandagene er altid ekstra hårde for hende; overgangen fra weekend til hverdag med dertilhørende kortere lur i vuggestuen. Humøret er lunefuldt, præcis ligesom det kan være hos os andre, og derfor handler mandag eftermiddag for det meste altid bare om nærvær og afslapning. Og sådan en stund her ikke? Ikke om jeg ville bytte den for noget. Jeg tager mig selv i at ønske, at hun aldrig vil blive for stor til at holde om min finger på den måde, selvom jeg godt ved dagen en dag vil komme II

 • Reply
  VenterpaavinBlog
  3. februar 2021 at 23:25

  Den strik er da også bare SÅ bedårende💕 Ved du hvad modellen hedder? Min søster farver det lækreste unikagarn i sin butik, og min mor er en formiddabel strikker, så jeg lokker så ofte jeg kan, dem til at lave noget til mine veninders babyer, der dukkede op her i august, oktober og september, og den der kunne være skøn at have som næste gaveidé 😍

  • Reply
   Line Schjelde
   4. februar 2021 at 12:42

   Åh hvor herligt sådan at være omgivet af kreative kvinder i familien der kan lokkes til at bidrage til strikkeprojekterne! Cardiganen er en Daisy cardigan efter opskrift fra Knitting for Olive og bamsestrikken er efter opskrift fra Petiteknit.

 • Reply
  VenterpaavinBlog
  4. februar 2021 at 21:09

  Tak!
  Og ja, kæmpe luksus👌🏻😍. Det er SÅ sejt, med de der kan.
  Jeg må satse på der dukker noget Snirkelværket garn op, jeg kan matche til modellen. Den er virkelig så fin!

Kommenter