Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

5. november 2018

Det er formiddag i barselsboblen. Nola sover dagens første lur i barnevognen, og jeg hygger med bloggen. Det er blevet lidt en tradition at starte dagen sådan, og jeg nyder virkelig, at vi er begyndt at finde ind i en eller anden form for rytme Nola og jeg. Det er et kedeligt gråvejr udenfor, så vi har ikke så travlt med at skulle ud og trave i dag, så jeg tror, vi vil holde mandagsprogrammet til en tur til Fisketorvet for at klare indkøb, og ellers hygge indendøre indtil vi i eftermiddag har vuggestue-besøg. I aften har jeg en mandagsdate på Pizzeria 54 med to veninder. Første middag ude uden baby. Der er så mange ‘første gange’, som nybagt mor. Nogle af dem mere angstprovokerende end andre. I aften er Nola hjemme og hygge med sin far, og selvom vi lige nu er i en periode, hvor det kun er mig, der har held til at putte hende om aftenen (brystets magt), så er jeg rimelig rolig omkring at skulle afsted, og er sikker på, det nok skal gå så fint. Og ellers er jeg kun fem minutter væk hjemmefra. 

Inden Nola vågner efter sin morgenlur, vil jeg lige nå et mandagsskriv med et kærligt tilbageblik på nogle af sidste uges favoritstunder. Ugen bærer præg af, at Mads havde tre dage hjemme med os, inden han startede nyt job i torsdags, så der blev skruet lidt ekstra op for hyggen.

II Tirsdag morgen startede vi med at trille barnevognen ind til Sanders, hvis morgenmad vi har ville prøve læææænge. Og den var hele ventetiden værd, omend betjeningen var til den sløve side. Hvilket vi nok mest af alt tænkte over, fordi vi godt vidste det var et spørgsmål om tid, før Nola ville vågne fra sin lur. Men altså deres vaffel med blåbær? Vanvittigt lækker II

II Selvom jeg synes tiden med Nola går alt, alt for stærkt, så elsker jeg også, at hun begynder at vise en helt anden bevidsthed og tilstedeværelse. Den anden dag kunne jeg sidde og synge højt fra Elefantens Vuggevise med hende på skødet. Årh altså ♥ II

II Jeg praktiserer ‘lidt-har-også-ret’ når det kommer til træning, og mens Nola sov lur kunne jeg snige mig til 2 runder på Seven minutes træningsappen. Jeg er så glad bagefter, og selvom det bare er 14 minutters effekt træning, så får jeg pulsen op, sved på panden, og jeg mærker, hvordan jeg genvinder en lille smule af den styrke, jeg havde før fødsel. Og det tæller også! II

II Onsdag havde vi købt stort ind af slik i anledning af halloween og forventningen om, at det ville vrimle med børn, som ville ringe på og kræve farverige godter. Dem var der i mellemtiden ingen af på Vesterbro – i hvert fald ikke forbi os, og i mit stille sind jublede jeg lidt over, ikke at skulle dele slikfadet med nogen, haha. Efterfølgende har jeg fundet ud af, at man åbenbart skal stille et græskar med lys i ud ved døren, hvis man gerne vil have halloween-gæster på besøg, så det må vi huske til næste år. Hvis jeg altså har lyst at dele ud af mit slik … II

II Jeg elsker at dimse rundt herhjemme, det er der ingen tvivl om. Forleden var det vores stålreol i køkken-alrummet som fik en tur og der blev flyttet lidt rundt på mit nips, og yndlings plakaten fra Studio Hein fik ny placering. Synes det er så fint, hvordan gamle ting kan føles nye på den måde II

II Onsdag tikkede der en mail fra et PR bureau ind, og afsender spurgte, om de ikke måtte have lov at sende mig en buket farverig lykke fra Bloomon. Jeg er selvfølgelig helt med på, at de gør det i håb om, at få omtale på mine kanaler, men når en lille ting, kan give så stor glæde, som jeg oplevede, da budet ringede på med min buket, ja så har jeg ikke det mindste imod at dele glæden. Den mindede mig om, at jeg vil genoptage mit blomsterabonnement hos Bloomon, for det er denondelyneme smart sådan at kunne købe hverdagslykke på abonnement II

II Det er som om, jeg er blevet lidt ekstra forelsket i mit København her mens jeg er på barsel. Måske fordi jeg godt ved, det har en stakket frist, eftersom drømmen om hus, have og at være tættere på natur, stadig banker på? Måske fordi jeg har mulighed for at se den med nye øjne, nu som mor? Måske en blanding? I lørdags gik vi gennem Ørstedsparken på vej til Carbonara Festival i Torvehallerne, og se lige et syn, der ventede os. Det er da efterårsmagi for alle pengene, og jeg synes det er helt vidunderligt at sådan en lille plet er at finde i det aller inderste København II

II Endelig lykkedes det mig at finde en gyngestol til Nolas værelse. Den fineste bambussag fundet på dba. Jeg er vild med den, og glæder mig til alle de fine stunder, Nola og jeg skal have i den. Med amning, hyggesang og højtlæsning ♥ II

    Kommenter