Hverdagsliv

EN SØNDAG AF DEN SÆRLIGT RARE SLAGS

4. november 2018

II H&M KASHMIR FRAKKE II H&M KASHMIR STRIK II STORM & MARIE NEDERDEL (gammel) II NEW BALANCE 990 SNEAKERS II PROENZA SCHOULER PS1 TASKE II

Åh altså, hvor har det bare været en rar søndag. Vi snuede den helt til klokken lidt over 8 i morges – hvilket er længe i baby-regi. Derefter tog Mads baby-vagten, og jeg kunne suse afsted til 45 minutters effektiv træning. Det er kun tredje gang, jeg er afsted, efter jeg er blevet mor, men jeg nyder det så sindsygt meget, og det er lidt et helle for mig at kunne tage afsted og bare være mig, mens jeg ved Nola hygger derhjemme med sin far. Da jeg kom hjem, var der også tid til et langt bad, I ved et af dem, hvor benene bliver barberet og man prioriterer en hårkur, og da jeg kom ud, stod Mads klar med morgenmad. Det er altså ikke tosset at føle sig SÅ heldig på en søndag allerede inden klokken har rundet 11.

Resten af dagen er fortsat i samme rare vending. Med en baby der har været i et strålende humør, og desuden gavmild med hendes lure. Over middag trillede vi en tur i Tivoli for at få de sidste halloween-rester med. Og at se Nola ligge i barnevognen med kalenchen slået ned og være fuldstændig opslugt af de pyntede trækroner, det var seriøst det hele værd. Mit mor-hjerte smelter.

Nu er vi hjemme i varmen igen. Mads triller med Nola i gården for at få hende til at tage en eftermiddagslur, og jeg har vundet et par timer med bloggen, så jeg forhåbentlig kan nå til bunds med kommentarer og lidt nye skriv til ugen, der kommer. Jo, den her søndag har været en af de særligt rare, og jeg vil værne ekstra om følelsen fra i dag, når hverdagen i morgen igen kalder. Med fedtet hår, kold te i koppen og rugbrødsmadder til frokost.

 • Reply
  Michaela
  5. november 2018 at 10:15

  Lyder som en rigtig dejlig søndag 🙂 Må jeg spørge dig, hvor du køber sorte strømpebukser? Jeg har svært ved at finde nogle, der duer her til vinter.

  • Reply
   merimeri
   6. november 2018 at 10:05

   Jeg sværger til H&M. Deres uldstrømpebukser holder super godt, så synes de er ret geniale til prisen.

Kommenter