Hverdagsliv

KALENDERKIG #35

24. august 2020

Uden overlæg er der gået et par uger herinde uden lyd. Og mens det nok ikke fylder alverdens for jer, gør det det for mig. Det har været mærkeligt ikke at have bloggen at dele ud på, dialogen med jer og det kreative og mentale aflad, den giver mig, men energien og overskuddet har ganske simpelt ikke været der. Tiden er endnu ikke rigtig til, at jeg kan åbne mere op, men i korte træk er jeg blevet overhalet indenom af livet, og føler mig for en stund slået omkuld. Og mens jeg endnu ikke er helt tilbage på oprejste ben endnu, synes jeg at fornemme et svagt lys et sted ude i horisonten. En lille påmindelse om, at alt nok skal blive godt igen. Med den følelse i kroppen for første gang i tre uger har jeg lyst at ramme tasterne her. Med et kig på ugens kalenderkig. Det føles som en tiltrængt flig af normalitet og hvem ved, måske det fordrer en my mere af det, “der plejer at være” i morgen. Man har lov at håbe.

Ugens kalenderkig kommer her.

UGE 35

MANDAG

Ovenpå tre tiltrængte dages luftforandring i mine svigerforældres sommerhus føles i dag ret mandagsagtig med et hjemmekontor der roder i de fleste hjørner. Til gengæld har jeg besluttet, at dette skal være den sidste fuldtidsuge på hjemmekontoret. Fra i næste uge er det igen tid at finde vej ind til vores kontor i byen efter knap 6 måneder hjemmefra. Luften er er gået af ballonen og legen er ikke længere sjov. Hvad der startede som en tiltrængt mulighed for et mere fleksibelt arbejdsliv er nu blevet det modsatte, og følelsen af aldrig at være helt i mål hverken på arbejds- eller privatfronten er ikke længere holdbar. Så det laver jeg om på fra næste uge.

Indtil da har jeg en lidt presset arbejdsdag hvor jeg både har hente- og bringevagt med Nola, da Mads har yderdeadlines der ikke kunne flyttes rundt. Aftenen kommer derfor til at gå med et par timers arbejde, inden jeg vil kalde den en tidlig mandag og for en gangs skyld se om jeg ikke kan lykkes med at komme tidlig i seng.

TIRSDAG

Er det mig, der afleverer Nola, og derefter suser jeg ud og mødes med et par veninder til hurtig kop te, inden det er hjem til dagens første møde. Jeg har sene eftermiddagsmøder, så Mads står for hentning og så har vi lokket Mads’ forældre til aften med Nola, mens vi i stedet kan snige os til en spontan tirsdagdate. Med middag på Barr efterfulgt af forpremiere på Tenet i CinemaxX.

ONSDAG

Ikke meget nyt under solen denne onsdag. En fuld dag med arbejde og en aften uden planer. Håber lidt at holde det sådan og måske se mit snit til seneste afsnit af Når Storken Flyver Forbi, Kender Du Typen eller Løvens Hule. Det er altså lidt hyggeligt at vi igen nærmer os sæsonen med gode tv-premierer.

TORSDAG

En kort og effektiv arbejdsdag, så jeg kan nå at hente Nola klokken 15. Derefter hjem og nusse om hende i nogle timer, inden jeg har en aftenaftale med en veninde.

FREDAG

Fredag håber jeg, at alt flasker sig med dagens arbejde og deadlines, så jeg kan gå på weekend i rimelig tid til at nå et par timer sammen med Mads og Nola, inden Mads har en middagsaftale med et par kammerater og lader Nola og jeg alene hjemme til en tøseaften. For mit vedkommende kommer den alene-hjemme aften nok til at bestå af noget slå-hovedet-fra-og-flad-ud tv og snolder på sofaen. Eller også falder jeg i søvn efter en langstrakt putning af Nola. Det er en 50/50 chance jeg er oppe imod.

LØRDAG + SØNDAG

Lørdag morgen sætter vi kurs mod sydsjælland, hvor formiddagen skal bruges hos mine forældre, indtil vi til middag skal til 1 års fødselsdag hos min fætters søn. Og derefter er weekendprogrammet ret åbent. Vi har endnu ikke besluttet om vi bliver på sydsjælland hos mine forældre, eller om vi tager tilbage til København efter fødselsdagen. Det afhænger lidt af dagsformen, når vi når dertil. Om vi mest af alt trænger til at flade ud derhjemme, eller om det er meget rart med to sæt bedsteforælderhænder til at hygge om Nola.

 

 • Reply
  Cecilie
  24. august 2020 at 19:06

  Kære Line. Jeg håber, at du går en tid i møde med mere overskud og lys. Dine indlæg har i den grad været savnet. Mange hilsner fra en trofast læser 🙂

 • Reply
  Eva
  24. august 2020 at 20:35

  Kære Line. Jeg har været inde og tjekke bloggen, ihvertfald en gang om dagen. Troede du var stoppet herinde. Så skønt med et oplæg, dog med håb om at alt bliver bedre. Hilsen endnu en trofast læser

 • Reply
  Amalie
  25. august 2020 at 7:31

  Kære Line
  Jeg har også kigger efter indlæg. Jeg håber, du er ok <3
  Hvor er den matisse plakat øverst til venstre og rammen fra?
  Kh

 • Reply
  Cathrine
  25. august 2020 at 14:38

  Jeg har savnet dine indlæg så meget og jeg har også tænkt meget på, om du mon var okay <3 Mega dejligt med et indlæg i dag og uendeligt meget hep og gode tanker til dig. Kh

 • Reply
  Michaela
  27. august 2020 at 8:26

  Kære Line. De bedste tanker til dig – må tiden blive mere lys igen. Bh Michaela

Kommenter