I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: NOVEMBER SHOPPING

4. december 2020

II 1 MONSIEUR MINI T-SHIRT II 2 BECKSØNDERGAARD STRØMPER II 3 H&M CASHMERE SLÅ-OM-BLUSE II 4 BOOB GRAVID LEGGINGS II

Mit november regnskab er gjort op, og det er endnu engang blevet tid at gøre status over mit forbrug til garderoben i måneden, der nu er forbi. Og som I kan se, er jeg fortsat i det bløde og behagelige spor fra de forgangne måneder med indkøbet af en smørblød og løs t-shirt fra Monsieur Mini, uundværlige graviditetsleggings fra BOOB, rar cashmere købt på bud hos H&M, og nyt til strømpeskuffen, mine yndlings fra Becksöndergaard. Jeg er virkelig godt tilfreds med mine køb, hvis jeg selv skal sige det, og det hele er kommet flittigt i brug fra start.

I alt har månedens forbrug stået mig i 1196kr, hvilket er peanuts sammenlignet med det tal, jeg troede det ville løbe op i, da jeg jo gik ind til måneden med en forventning om, at jeg skulle lægge +6000kr for erstatning af min tabte guldhalskæde med umådeligt stor værdi for mig, som jeg havde tabt i måneden før. Lykkeligvis dukkede den op, og jeg slap med forskrækkelsen.

Jeg gjorde mig et enkelt fejlkøb i november, som jeg heldigvis kunne nå at sende retur. Graviditetsleggingsene fra BOOB blot i en merinould, som jeg lod mig rive med af fordi de var på bud. Modellen findes dog kun i grå, og jeg må sande, at jeg i det offentlige rum aldrig bliver en grå-leggings-kinda-girl. Jeg følte mig simpelthen for nisset, og herhjemme har jeg rigeligt andre hyggebukser til at jeg kunne forsvare et par ellers geniale graviditetsleggings, hvis de kun ville blive brugt herhjemme.

Hvad mon er flyttet ind hos dig i den forgangne måned?

Det har jeg i kikkerten for december: 

 • Jeg er i fuld gang med julegaveindkøbene, og alt dét der bliver købt her, mætter lidt min egen købetrang, hvilket er rart. Planen er derfor at have mådehold på egne vegne, og ikke lade mig friste af nyt her i december.

 

 • Reply
  Pernille
  5. december 2020 at 7:20

  Hej ❤️
  Hvordan bruger du leggingsne? Har du kjole over?? Tænker, at de måske kunne være lidt gennemsigtige? Eller hvad er status med det?

  • Reply
   merimeri
   5. december 2020 at 14:46

   Jeg bruger dem indtil nu bare med en tshirt eller strik som lige dækker det øverste af numsen. De er ikke særligt gennemsigtige nemlige, så synes det går fint an på den måde ☺️ Til kjoler vil jeg hellere bruge strømpebukser.

Kommenter