OOTD: MONDAY BLUES

RESULTATET AF MIN BOLIGREPORTAGE

hjemme-hos-line8

Jeg har glædet mig SÅ meget til det her indlæg. Til at kunne dele resultatet af den boligreportage, som online boligmagasinet iBoligen.dk var forbi at lave tilbage i marts. Nu er den endelig online, og jeg må indrømme, at jeg er helt vildt glad og stolt over resultatet (hej hej jantelov), og over udnævnelsen som “en af byens mest stilbevidste æstetikere”. Det er altså store ord for en bolignørd som jeg, og det er vand på den mølle, der altid arbejder på ny boliginspiration. 

Nedenfor ser I nogle af de glimt, som reportagen byder på, men jeg synes, at I skal tjekke den fulde artikel ud her. Spørg endelig hvis der er noget, I gerne vil vide hvor er fra. 

hjemme-hos-line6II Vores regnbuefarvede kontorhjørne ♥ II

nynyII Den rå murstensvæg i soveværelset, og på modsatte side sarte nuancer og bløde former. Lige præcis den slags kontraster, som jeg synes er så afgørende i min indretning II

hjemme-hos-line4II “Hjemmealteret”. Vores bogreoler i stuen som evigt må stå model til nye stilleben arrangement. Det er i øvrigt et af de glimt fra vores lejlighed, som altid høster flest likes på instagram II

badevaerelseII Badeværelset behøver ikke være kedeligt, og jeg gør nærmest en dyd ud af arrangere nips og cremer derude for at give en følelse af hygge og velvære II

8 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

OOTD: MONDAY BLUES