Det har jeg på

SØNDAGSRARHED OG EFTERÅRSBEGEJSTRING

31. oktober 2016

pa300031pa300029pa300052II SAMSØE SAMSØE LEATHER JACKET II H&M CASHMERE KNIT II H&M TREND SKIRT II VAGABOND PUMPS II PROENZA SCHOULER PS1 BAG II 

Udover at søndage er noget kedeligere som single, så har singlelevet også den ulempe, at jeg ikke længere har en fotograf ved hånden til at tage billeder af mig til bloggen. Igår forbarmede min lillebror sig dog over mig, måske hjulpet på vej af det morgenbord jeg havde sørget for, og indvilgede i at skyde et par outfitbilleder i den fine efterårssol, som både gav anledning til at lufte læderjakke, et farverigt skørt og åbne sko. 

Havde sådan en rar dag igår. Sådan en dag der minder mig om, at alting nok skal gå og blive godt igen. En dag fyldt med rare planer hjalp til at skubbe bekymringerne i baggrunden. En dag jeg vil huske på og gemme til de dage, hvor humøret kræver lidt ekstra omsorg. 

Et godt sovehjerte har jeg aldrig haft, så i modsætning til de fleste andre, udnyttede jeg istedet den ekstra time til at komme op og få indviet dagen. Jeg drak min morgente i sofaen, mens jeg så solen stå op over tagene og skrev dette blogindlæg om ændrede prioriteter og en ny begyndelse, trak i løbetøjet og løb en lang tur i den fineste efterårsklædte Søndermark og Frederiksberg Have, klarede vasketøj, spiste morgenmad med min lillebror og satte derefter kurs mod Sydsjælland, for at fejre min søde tantes fødselsdag. Kunne ikke have ønsket mig en meget bedre søndag, og jeg er i den grad klar på en ny uge.

Foruden en masse arbejde byder den kommende uge heldigvis også på en masse rare planer; morgenmad på Atelier September med en kollega, kaffeaftaler med en veninde og en gammel folkeskoleven, middagsplaner med en anden veninde, biograftur og drinks med søde kolleger, Onkel Dannys loppemarked på lørdag og søndagsbrunch med endnu en veninde. Mandag, sæt igang!

Håber I får en dejlig dag derude.

pa300046pa300019

Kommenter