Hverdagsliv

BETTER SAFE THAN SORRY

19. marts 2014
 H&M; blazer / Cos silk top / Moss Copenhagen skirt / Horze chelsea boots

Min onsdag bliver forceret i et outfit der ikke kunne være meget mere effortless. Mig og min garderobe er lidt trætte af hinanden i disse dage, og jeg føler mig uinspireret når jeg om morgenen skal vælge tøj. Jeg ved det bare er en periode (de har det nemlig med at vende tilbage), og derfor ved jeg også godt at det bare gælder om netop nu at holde tungen lige i munden, og ikke fare ud og købe nyt til garderoben, fordi det eksisterende pludselig ikke er nyt og spændende længere. Når jeg kigger på min garderobe så indeholder den nemlig efterholden alt det jeg gerne vil have den skal indeholde (dog ikke på accessories kontoen, men det er en anden snak), og derfor irriterer det mig gevaldigt at jeg så alligevel skal have tøjkriser. 
Kender I den følelse? Og i så fald, hvad gør I for at modvirke den?
 • Reply
  Julie / It's My Passions
  19. marts 2014 at 16:34

  Den er bare så fin den nederdel der! 🙂

 • Reply
  Karina
  19. marts 2014 at 19:25

  Hvor ser du altså bare fin ud 🙂

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  19. marts 2014 at 19:37

  Jeg kender det alt for godt! Synes også at jeg føler mig totalt uinspireret lige for tiden og det stresser mig vildt meget, når jeg skal finde tøj om morgenen. Kommer dog altid af sted i et eller andet, men hvis tøjet ikke spiller synes jeg bare, at dagen er knap så god på jobbet. Fuldstændig åndssvagt, men sådan har jeg det 😉
  Men jeg synes du ser helt fantastisk ud i din fine nederdel. Overvejer at klikke den hjem, den står vist til halv pris på MC hjemmeside 🙂

 • Reply
  Colombe de la paix
  19. marts 2014 at 23:41

  Du ligner nu ellers ikke en, der har tøjkrise 🙂 Fin er du.
  Men jo, jeg kender følelsen alt for godt. Jeg er desværre typen, der netop render ud og køber et eller andet impulskøb – total dumt. Jeg er dog blevet bedre til at undgå disse impulskøb.

 • Reply
  Ida
  20. marts 2014 at 6:27

  Om jeg kender følelsen ?? JA om jeg gør Line.. Det er jo nærmest min daglige oplevelse når jeg står foran skabet hver morgen og skal vælge noget. Og hvordan kommer jeg igennem det?? Ærligt så kigger jeg på nettet og ser hvad der kan friste. Men ofte så tager jeg mig selv i, slet ikke at være fristet til at klikke noget hjem.
  Men jo jeg kender det bestemt godt og det er så irriterende.

 • Reply
  Trine Lykke
  21. marts 2014 at 10:53

  Så pænt Line. Der er intet bedre end når man kan se hvor meget det er "dig", og det er det virkelig.

 • Reply
  Line
  29. marts 2014 at 7:09

  Den er også en tilbagevendende klassiker at have frem, når jeg fornemmer at en tøjkrise er under opsejling!

 • Reply
  Line
  29. marts 2014 at 7:09

  Tak søde!

 • Reply
  Line
  29. marts 2014 at 7:11

  Jeg er helt enig Katrine. Min dag bliver også markant dårlige, hvis jeg er kommet afsted i noget tøj som jeg ikke føler mig 100% tilpas i. Det er utroligt hvor stor indvirkning tøj egentlig kan have.
  Uh det burde det gøre så. Den er så god nederdelen, og tænk lige hvor fin den også bliver til sommer med bare ben 🙂

 • Reply
  Line
  29. marts 2014 at 7:11

  Dét var sødt sagt Camilla, tusind tak! Kender godt det med at man impulskøber et eller andet – jeg synes bare det er sjældent jeg ender med at blive rigtig glad for mine impulskøb.

 • Reply
  Line
  29. marts 2014 at 7:12

  Dejligt I er flere der har det ligesom mig. Jeg tænker det i virkeligheden også kan have noget at gøre med at man har for meget tøj, og derfor har svært ved at overskue garderoben og deraf bevæger sig mod en tøjkrise? Jeg tror i hvert fald lidt at det er sådan det hænger sammen hjemme hos mig.

 • Reply
  Line
  29. marts 2014 at 7:14

  Dét var en dejlig kommentar Trine, tusind tak!

Kommenter