Hverdagsliv

FREDAGSPOST

2. november 2018

Weekenden er så tæt på nu, at jeg næsten allerede kan dufte de pizzaer, som vores fredagsmenu byder på. Tre timer, så er Mads hjemme, og weekenden kan for alvor gå igang. Yes. Min formiddag er gået med at få bakset Nola til fysioterapeut – det går heldigvis fremad med hendes bevægelighed, så både vi og fys er ved godt mod. Derefter fødselsdagsgaveindkøb til min veninde, og nu har jeg lige trillet Nola til en – forhåbentlig lang – middagslur i gården. Jeg har varm te i koppen, bland selv slik rester i kort afstand og den smukkeste buket blomster fra bloomon som udsigt, og jeg er hermed klar til et lille fredagsskriv til bloggen. 

Weekendprogrammet her byder jo på fredagskoncert med FOOL, som jeg vist har nævnt et par gange. Imens skal Nola af passes af mine forældre, som kommer ind forbi til pizzaer og hygge med hende den lille skrubbe. I morgen aften skal jeg til fødselsdagsmiddag hos min ældste og bedste veninde, som i dag fylder 30, og søndag er der indtil videre intet planlagt. Så der pønser jeg lidt på, at Mads tager morgenvagten med Nola, og jeg kan blive liggende og slumre den under dynen. Og så håber jeg lidt på, at vi lige akkurat kan nå forbi Halloween i Tivoli, som lukker ned efter weekenden. 

Hvad byder jeres weekend på? Vild med dans, vilde drinks eller noget derimellem?

Ingen fredagspost uden en håndfuld weekendanbefalinger med på vejen …

  • Du kan starte weekenden i det kunstneriske hjørne, når udstillingen Menneskebyen åbner i Nikolaj Kunsthal. Udstillingen skal skildre byrummet i Tingbjerg, og via transparente skillevægge vil man blive vidne til “kontrasten mellem det levede hverdagsliv i Tingbjerg og det stigmatiserende blik fra det omkringliggende Danmark og kontrasten mellem helhedsplaner og det enkelte menneskes særegne livsbane”. Lyder ret spændende ikke? Der er gratis entré til ferniseringen, som foregår i dag fredag fra 16-19.
  • Tage til carbonara-festival, når Torvehallerne hylder den lækre spise weekenden igennem. Carbonara er faktisk lidt af en favorit herhjemme, så jeg burde om nogen, slå vejen forbi. Måske det skulle føjes til weekendprogrammet for mit vedkommende også.
  • Hvis vi bliver i det spiselige hjørne, kan du passende slå vejen forbi veltillavet arabisk mad på madklubbens Bazaar, som Ibyen netop har givet 4 store stjerner
  • Binge watche den nye og definitivt sidste sæson af House of Cards, som releaser på Netflix i dag.
  • Udnytte at lønnen netop er tikket ind på kontoen, og sving forbi Nørrebro-hallen hvor Mads Nørgaard i denne weekend afholder lagersalg
  • Nyd meldingen om mildt efterårsvejr i weekenden, og tag til Hubertusjagt i Dyrehaven, hvor du samtidig kan snuppe frokosten i det fri. 

    Kommenter