Hverdagsliv

MONDAY ATTIRE

17. november 2014
Jeg gider ikke brokke mig over manglen på lyse timer at tage dagens i. Dén historie er hørt så mange gange før. Med lidt fiflerier med en kollage kan jeg nemlig sagtens vise jer, hvordan jeg ser ud i dag. Og så kan I selv tænke jer til det røde hår og den vinterblege hud 😉 
Nederdelen er faktisk et nyere) køb, som jeg slet ikke har fået vist jer. Havde jo ellers købt en lædernederdel fra Moss Copenhagen tidligere på året, men havde aldrig helt forliget mig med pasformen, så den måtte videre. Istedet er kommet en smørblød nederdel fra Gestuz i det perfekte fit. Jeg var heldig at finde den til halv pris under Magasins Mid Season Sale, og med et gavekort røg den ned på under 400 kr. Et af efterårets bedste køb!

XX

I’m wearing this today. Perfect monday attire.

 • Reply
  Rhea Gupte
  17. november 2014 at 10:57

  Love this!XxRheawww.fuss.co.in

 • Reply
  Ida
  17. november 2014 at 16:45

  Sikke et fedt køb 🙂 Den er virkelig pæn 🙂

Kommenter