Hverdagsliv

KALENDERKIG #2

25. november 2019

Så blev det igen mandag, og en ny uge med al dens væsen står for døren. Jeg har en god en af slagsen foran mig. Sådan en der både byder på gode gensyn med veninder, hyggelige gøremål derhjemme, spændende samarbejder, familiebesøg og glædelige juletraditioner. Nærmest alt jeg kunne ønske mig af en ny uge. Så, lad os komme igang med den.

Og ligesom sidste uge, starter jeg også denne med at dele et kig i min kalender med jer.

UGE 48

MANDAG

I dag er det mig, der afleverer Nola, og der er derfor altid lidt ekstra run på om morgenen, når man er den, der skal sørge for, at pakke en stædig 1-årig sammen og komme ud ad døren i tide. Til gengæld har jeg først et møde, der starter klokken 10 på kontoret, så bliver den først kvart over 9, før jeg når kontoret, går det alt sammen. Mads har tjansen med at hente, og jeg regner med at kunne smutte fra kontoret senest 17. I aften er der ikke andre planer end lidt blogarbejde. Jeg skal have forberedt indholdet til et samarbejde, jeg har deadline på på onsdag. Måske der også kan blive tid til et afsnit eller to af The Crown.

TIRSDAG

Mads og afleverer Nola, og jeg plejer at bruge dén anledning til at agere bagtroppen herhjemme, der lige kører en turbooprydning, inden jeg smutter ud ad døren og sætter kursen mod byen. Det giver mig altid lidt ro i sjælen at lukke døren til en ryddelig lejlighed bag mig. Det er min tur til at hente Nola i dag, så jeg kører fra kontoret omkring 14:30. Om eftermiddagen har jeg en hyggelig plan om at gå igang med at pynte op til jul i selskab af Nola og Spotifys Christmas Hits playliste. Aftenen skal igen bruges på arbejde, og denne gang er det et par timers PR arbejde, for at nå i mål med de deadlines fra kontoret, jeg ikke har nået, inden jeg henter Nola.

ONSDAG

Starter jeg morgenen med en morgenmadsaftale på Bottega Barlie med en veninde, inden vi begge finder vejen videre til arbejde. Elsker at kunne bruge hverdagsrutinen op med sådan en start. I dag er det Mads’ forældre, der henter Nola, og jeg håber, at arbejdet tillader, at jeg kan udnytte det til at nå forbi SATS til et effektivt træningspas på vejen hjem. Når Nola er puttet, bevæger jeg mig igen ud. Denne gang for et glas onsdagsvin med en anden veninde. De der umiddelbare aftaler i hverdagene er nok dem, jeg kommer til at savne mest, når snakken i venindegruppen falder på, at flere og flere begynder at overveje at flytte væk fra byen til fordel for hus og natur.

TORSDAG

Er det igen min tur til at aflevere Nola, men fordi det også er mig, der henter i dag, skal vi lidt tidligere ud af døren, så ikke jeg rammer kontoret alt for sent. Efter vuggestueafhentning har Nola og jeg nemlig en aftale med min veninde, der går på barsel med hendes tre måneder gamle søn. Spændt på hvad Nola siger til en besøgsven i den størrelse. Om aftenen er jeg alene hjemme med Nola, så når hun er puttet, vil jeg sætte mig til rette foran computeren, og få noget mere arbejde fra hånden.

FREDAG

Har vi egentlig morgenmad fra 9-9:30 på arbejdet, men i et forsøg på at få alle enderne til at mødes, skipper jeg ofte morgenmaden på derinde, så mens Mads afleverer Nola, kan jeg vinde 45 minutter hjemme foran computeren, hvor jeg plejer at skrive mit ‘Fredagspost’ indlæg. Et af mine små hacks til at balancere fuldtidsarbejde og et onlineunivers der også rask væk tegner sig for en 15 timers arbejdsuge. Mads henter Nola, og jeg har derfor god tid til at komme igennem de sidste bunker arbejde, inden jeg også kalder weekenden. Vi har ingen planer om aftenen, så der skal vi bare hygge og lade op til en weekend der byder på en del planer.

LØRDAG

Håber jeg på, at starte morgenen med en tur hen at træne, som det er blevet weekendtradition. Og derefter regner jeg med, at vi igen tager i Bavnehøjhallen til sportslørdag med Ajax. Vi var afsted sidste weekend, og det var et kæmpe hit hos Nola. Til middag er vi inviteret på frokost hos Mads’ forældre, og derfra kører vi videre ned til mine forældre, hvor resten af lørdagen skal bruges. Og hey, der er jo finale i Den Store Bagedyst. Det skal vi se! Og forhåbentlig i selskab af ét eller andet sødt og syndigt. Der er ikke meget ved at se på et timelangt bageorgie uden selv at have noget i sigte, haha.

SØNDAG

Vi har sovet hos mine forældre, for i dag er det nemlig tid til årets store julebagedag. Yes, vi bliver ved bagetemaet. Første søndag i advent er der tradition for, at vi mødes hos min mormor og morfar sammen med mine forældre, lillebror, fætter, kusiner, morbror og tante, og så skal der ellers bages og julehygges. En tradition jeg glæder mig uendeligt meget til at dele med Nola, og selvom hun nok ikke får det helt store ud af bagningen i år, skulle det undre mig, om hun ikke ville blive glad ved en juleklejne. Vi starter allerede om formiddagen, og så passer det med, at vi med maverne og kagedåserne fulde af juledag, kan sætte kursen retur mod Vesterbro og den sidste rest søndag i løbet af den sene eftermiddag. Der er også noget rart ved lige at have aftenen derhjemme, inden hverdagen igen kalder.

 

 • Reply
  Rebecca
  25. november 2019 at 13:40

  Line, jeg er altså nødt til at smide en kommentar om, hvor inspirerende dine hverdagsglimt/kalenderkig er. Du har i hvert fald inspireret mig til at gøre hverdagen mere lækker 🙂 Det førte til at min kæreste og jeg mødte lidt senere på arbejde en dag i sidste uge for at spise morgenmad på Les Trois Cochons sammen.

  • Reply
   merimeri
   27. november 2019 at 14:05

   Åh Rebecca, sådan en kommentar gør mig SÅ glad! Hold op jeg synes det er dejligt, hvis jeg kan inspirere til at gøre lidt ekstra ud af hverdagen. En morgenmadsdate er så god en ide – og ofte meget nemmere at finde tid til end kærestetid en fredag eller lørdag aften fx 😉

Kommenter