Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

24. november 2019

Hej venner,

Jeg håber I nyder den sidste rest søndag, inden weekenden går på hæld. Jeg har lige sat mig til rette ved spisebordet med en kop varm te og Burhan Gs julealbum på højtaleren, og vil nå at få et par blogindlæg i banken, inden jeg har planer om at bevæge mig ind i sofaen, og forhåbentlig lokke Mads til et par afsnit af The Crown. Bedre sent end aldrig er vi nemlig også kommet igang med den populære serie, og jeg har lyst til at gå i hi foran fjernsynet, til jeg er igennem alle tre sæsoner. “Jeg kommer ikke på arbejde i dag, chef. Dronningen har brug for mig.” Ok, hverken min chef eller Nola for den sags skyld er nok med på præmissen om ultimativ binge watch, og Mads og jeg er istedet blevet enige om, at serien er den perfekte juleferie-underholdning, og så hygger vi i mellemtiden med et afsnit hist og her, hvor vi kan slippe afsted med det.

Apropos hygge, så har jeg haft den bedste weekend længe. Vi har fået så meget ud af den, at den har føltes dobbelt så lang som normalt. Sportslørdag med Ajax, julehygge med mødregruppen, hele to gange træning (kan ikke huske, hvornår det sidst er sket, og jeg kan allerede nu mærke, hvor mega øm i kroppen jeg bliver i morgen), morgenmad med en veninde, julehygge med en anden veninde og hendes datter, skyde billeder til et samarbejde og til den kommende uges indhold, alt imens der har været tid at trække vejret og fjolle rundt med Nola. Det lyder virkelig firkantet og usexet, I know, men jeg gik til weekenden med en to-do liste, og det har virkelig været godt for min effektivitet og følelse af overskud. Jeg har brugt Nolas middagslure effektivt, har kunne strege en masse fra listen, og har som følge ikke haft en følelse af at halte bagefter med alt det, jeg gerne vil, hvilket jeg ellers ofte har en tendens til. Lige præcis den her weekend var lige hvad jeg havde brug for ovenpå en uge hvor det hele gik lidt for stærkt. Således føler jeg mig fuld af gåpåmod på ugen, der venter. Men først, en lille søndagskrølle på ugen der gik.

II Efter min aller første brudekjoleprøvning i fredags er brylluppet pludselig for alvor blevet virkeligt. Og det blev ikke mindre virkeligt af, at jeg var fem minutter fra at købe min brudekjole. Hvilket jeg slet ikke var forberedt på, for prøvningen i fredags havde jeg mest af alt sat i hovedet som et forsigtigt startskud på hele kjolejagten. Pludselig var kjolen der bare … troede jeg. Men mere om det en anden god gang. Denne smukke kjole, var også et fint bud, men ikke helt rigtig, så den er ikke med videre i kapløbet. I øvrigt havde jeg den fineste formiddag hos VintageGirl, hvor jeg følte mig i virkelig gode hænder II

II For mig er det sådan ægte jul, når lystæppet bliver hængt op i Kronprinsensgade. Magisk år efter år! II

II Lørdagsvirvar på den bedst tænkelige måde. Med mødregruppeveninder, mænd og børn. Dem har jeg været heldige med! II

II Apropos weekendens to-do liste. Heldigvis er jeg jo et værre liste-dyr, der elsker øvelsen med at skrive ned og strege på listen. Kan processen samtidig forsødes med juleskum, er der ikke et øje tørt! II

II Fredag skulle det være nemt og lækkert, og heldigvis kan Made in Italy, der er vores absolutte favorit pizzapusher, altid levere på den front II

II Jeg har levet højt og varmt på gløgg hele weekenden. Den bedste hvide gløgg, jeg kan komme i tanke om, og efter opskrift fra altid dygtige Valdemarsro. Der er intet som varm vin en kold og grå weekendeftermiddag II

    Kommenter