Hverdagsliv

LITTLE BLACK DRESS SEASON

16. november 2014


Festkjole højsæsonen er over os, og for manges vedkommende (ofte mig selv inklusiv), så er det også lig med en del anledninger til tøjkriser. I et forsøg på at afhjælpe dem, så har jeg her samlet 6 bud på årets julefrokost/nytårskjole. Jeg vil til hver en tid advokere for en klassisk sort kjole. Den går man aldrig galt i byen med, og dens anvendelsesmuligheder er uendelige. 
Personligt går jeg efter glimmer, mesh-detaljer eller draperinger til årets festkjole, og kjole nr. 4 fra Envii, er faktisk allerede flyttet ind i forbindelse med min fødselsdagsfest tidligere på efteråret. Men altså julefrokost-sæsonen er jo lang, så spekulerer lidt i, om ikke en af glimmerkjolerne også skulle flytte ind. De er begge med dyb ryg og bliver derfor ikke for konservative.
Har I en favorit?
XX
With all the up coming christmas parties and new year, the little black dress season is here. These 6 are my favorites. Number 4 from Envii has already moved in, but i’m thinking about adding one of the shimmered dresses as well. Do you have a favorite?
 • Reply
  Ida
  16. november 2014 at 11:42

  Nr 4 er virkelig fin. Jeg er dog mest til nr. 6 men tror at den er lidt for lang 🙁

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  16. november 2014 at 12:10

  Den fra Stine Goya er bare så sindssyg fin! Den gad jeg godt eje!

 • Reply
  Julia
  16. november 2014 at 12:17

  Jeg er enig med Katrine – den fra Stine Goya er vanvittig flot. Det er nummer fire også! Ville elske at gå julefrokosterne i møde i et af ovenstående 🙂

 • Reply
  Colombe de la paix
  16. november 2014 at 16:38

  Jeg er ret vild med nr. 1 og nr. 5. Du har iøvrigt helt ret! En sort kjole kan altid redde dagen!

Kommenter