Det har jeg på

NY YNDLING OG GAMMEL GARDEROBEKÆRLIGHED

24. april 2016

kimono-outfit

II TOPSHOP KIMONO (OLD) II OTHER STORIES TSHIRT II TOPSHOP JEANS II PROENZA SCHOULER PS1 BAG II ZARA LOAFERS II TRINE TUXEN ROUND NECKLACE II SUSANNE FRIIS BJØRNER PIN NECKLACE II 

Godmorgen kære læsere og glædelig søndag! Vi har været tidligt oppe i dag og allerede 8.30 er der afgang mod Vordingborg, hvor min yngste kusine skal konfirmeres i dag. Kjolekrisen er blevet løst, og jeg er istedet endt med en fin flæsenederdel, en silkelignende top og høje, sorte pumps. Hvis der bliver tid til det, skal jeg nok få taget billeder af outfittet i løbet af dagen, da jeg synes, det er et ret pænt og nemt festoutfit, som nemt kan kopieres.

Indtil da, vil jeg istedet dele mit outfit fra i fredags, hvor jeg havde den rareste fridag, som I kunne følge med i blogindlægget i går. Kimonoen, som jeg havde på, er noget af det ældste i min garderobe – købt i London tilbage i 2011 – og alligevel stadig en af favoritterne. Sådan en ting som jeg hvert forår glæder mig til igen at kunne tage på, som jeg ikke tror, jeg nogensinde vokser fra stilmæssigt. Den blev i fredags parret med en ny favorit; den blødeste grå t-shirt fra Other Stories, som allerede bliver skambrugt, og som jeg skal på jagt efter i andre farver. Håber, den findes i sort og hvid også. Når først man har den perfekte t-shirt, så er der ingen grund til at nøjes. 

Hav en herlig søndag derude!

  • Reply
    Camilla T
    24. april 2016 at 11:18

    Pæææænt! Jeg er vild med det hele men især kimono og sko 🙂

Kommenter