Hverdagsliv

24 TIMER MED MIG // FREDAGSLIV

23. april 2016

Det er efterhånden lidt tid siden, jeg sidst har delt hverdagsglimt her på bloggen og da det altid er et populært indlæg, så får i dag lov at komme med mig rundt på fredagsfridagen igår.

IMG_7850

07.10: Selvom der ikke er noget vækkeur der ringer i dag, så lykkedes det mig alligevel ikke at sove længere end til lidt over klokken 7, hvor solen insisterende forsøger at tvinge sig igennem gardinet i soveværelset. Mads sover dog stadig, så jeg lister mig istedet ned i stuen, hvor jeg bruger en halv times tid på at scrolle igennem Instagram, Facebook, Snapchat og læse lidt blogs, inden Mads også er vågen. Vi har besluttet os for at holde træningsfri i dag og istedet have en sløv morgen hjemme. Vi ligger og snakker lidt i soveværelset inden vi ved en 8-tiden bevæger os ud i solen for at købe morgenmad.

08.15: Solen brager ned over Vesterbro, som ligger øde hen denne morgen, og selvom klokken ikke er mange, kan man allerede nu mærke varmen. Vi smutter i Døgnnetto og køber ind til morgenmad og aftensmaden og slår også lige et smut forbi Lauras Bakery hvor en syndig kanelsnegl ryger med hjem i nettet.

IMG_7851

09.00: Ved en 9-tiden er vi tilbage i lejligheden og får gjort morgenbordet og aviser klar. Et fast weekendritual, som er noget nær den bedste start på dagen. Særligt én artikel i dagens Berlingske gør et stort indtryk på mig, og blev udgangspunktet for dette ret personlige indlæg. Vi bruger et par timer med morgenmad og aviser, inden jeg smutter i bad og får skiftet det uglede hår og hyggetøjet ud med noget lidt mere passende. Vi skal til fødselsdag hos Mads’ mormor om eftermiddagen, men indtil da vil vi nå et par timer ude i solen i gården.

11.30: Vi finder et spot i gården, hvor der både er læ og fuld sol, og de tæpper vi ellers havde fundet frem til at holde os varme, bliver hurtigt overflødige. Jeg er helt og aldeles vild med foråret på dage som i dag! Vi bruger timerne i solen på at læse magasiner, jeg laver blogindlæg og spiser en let frokost. Ristet rugbrød med avocado og et spejlæg er altid en vinder.

IMG_7854

14.00: Lidt over klokken 14 sætter vi kurs mod Frederiksberg og fødselsdagsfejring. Et hurtigt stop på Gl. Kongevej for at købe blomster med til fødselaren, og jeg får også lokket Mads til at tage et par outfitbilleder, som kan komme på bloggen søndag.

14.30: Den står på fødselsdagsboller med tandsmør (seriøst, HVORDAN kan hvede smage SÅ godt?!) og lagkage en masse og der er nu noget ret hyggeligt ved sådan en eftermiddagsfødselsdag, som jeg ellers synes, er blevet lidt en glemt disciplin til fordel for enten brunchfødselsdage eller aftensspisning? Vi bruger resten af eftermiddagen på Frederiksberg, hvor der også bliver tid til en tur i Frederiksberg Have med mine svigerforældres nye hund Wilma.

IMG_7856

18.15: Vi er tilbage på Vesterbro igen. Jeg sætter mig og går igang med indlægget her, mens Mads går i køkkenet (jep, herhjemme er det oftest manden i huset, der står for madlavningen), mens der bliver skruet godt op for musikken i baggrunden.

19.30: Filmen “Der kommer en dag” har endelig fået premiere og da jeg var ret fanget af traileren, bliver vi enige om at se den i aften. Den går i Imperial klokken 20, så vi når kun lige at få spist aftensmad, inden vi igen er på vej ud af døren. Der skal jo også være tid til at blive forsynet med det obligatoriske bland-selv-slik og popcorn.

22.30: Årh filmen var god – og vanvittig barsk. Har nævnt det før, men dét der med uretfærdighed og børn, det kan mit hjerte slet ikke stå for og jeg havde tårer trillende ned af kinderne i stort set alle de 119 minutter, filmen varede. Det er så forfærdeligt, hvad de drenge på Godhavn – og mange andre børnehjem dengang – har måtte gå igennem og man forstår godt hvorfor, en del af dem ikke er sluppet derfra uden varige men. Derfor ville jeg også sådan ønske, at de kunne få den offentlige undskyldning og anerkendelse, som de har jagtet i et årti nu.

23:00: Jeg er jo ikke den store natteravn til andet end festlige anledninger, så ved en 23tiden kalder sengen og jeg bruger ikke mange minutter på at falde i søvn, efter hovedet har ramt puden. 

Således tog min fredagsfridag igår sig ud. Hvad brugte I dagen på?

  • Reply
    Anna
    23. april 2016 at 8:37

    Jeg elsker de her indlæg 😀 Dem må der gerne komme flere af for min skyld, også fra hverdagene!

Kommenter