Hverdagsliv

FREDAGSPOST

7. september 2018

Reklame.

Hej venner ♥

Glædelig fredag! Jeg sidder i skrivende stund installeret på en Social Coffee ved søerne med en sovende Nola i barnevognen ved siden af mig. Jeg mangler bare at skifte min matcha latte ud med en kaffe og så ville jeg være prototypen på den ultimative barselskliche. Men sådan en er vel også opstået af en årsag. Jeg nyder virkelig at være ude at trille med vognen, og min post-fødsels krop tillader langt om længe, at turene ikke bare går rundt på Vesterbro. Således har jeg gående kaffeaftaler med veninder både lørdag og søndag. Det er sådan en hyggelig måde at ses på, fordi man også altid snakker meget bedre, når man går – lidt ligesom de samtaler man kan have på en biltur; altid meget bedre og dybere end dem derhjemme. Udover kaffeaftaler har vi en søndagsmiddag med et vennepar på programmet, men ellers har vi ikke andet for, hvilket egentlig også er meget fint. Jeg tænker, at vi traditionen tro skal hygge med et overflødighedshorn af et weekendmorgenbord i morgen, og så vil jeg gerne have hængt billeder op på vores nymalede væg i stuen.

Apropos den, så har jeg virkelig fået blod på tanden i forhold til malede væg, og som et næste projekt herhjemme (ja, de hober sig efterhånden op), drømmer jeg om at male en væg i en støvet grøn nuance oppe i vores soveværelse og at skifte vores IKEA Bestå skab ud med det populære Stockholm skab, og måske gøre plads til denne lænestol, som også er fra Stockholm kollektionen. Stolen kunne også udgøre det for ammestol, nu det stadig ikke er lykkedes mig at finde frem til den helt rigtige gyngestol. Bambus er i øvrigt en af de store interiørtrends lige nu, og eftersom jeg har en langvarig kærlighedsaffære med det materiale, ville jeg ikke have spor imod at føje endnu et møbel til i det naturlige materiale. Jeg skal vist have lokket Mads med en tur i IKEA ….

Hvad byder jeres weekend på?

Er weekendprogrammet stadig åbent for forslag? I så fald har jeg et par ideer til, hvad du kan bruge den på …

  • Udnytte at vejret stadig tillader udendørslopperier, og slå vejen forbi Onkel Danny Plads, som på søndag fra 10-16 danner rammen om et af mine favoritloppemarkeder
  • Gå en tur i skoven og sug de første efterårstegn til dig. De gyldne farver, der allerede er ved at indfinde sig på træerne, duften af den sommer, som nu er på vej væk, og den friske fornemmelse i kinderne af den milde blæst. Ren sjæleterapi.
  • Pleje din indre gourmand og booke bord på Kadeus nyåbnede lillesøster restaurant Roxie, som har slået dørene op på Hotel Herman K i indre København. Menuen lyder så lækker – både den spiselige og drinkskortet
  • Sæt dig til rette i sofaen og find Ozark frem på Netflix. Sæson 2 er netop blevet tilgængelig, og der er garanti for god underholdning. For dig der ikke kender den, så minder plottet lidt om Breaking Bad, bare med en mere sympatisk hovedrolleindehaver spillet af Jason Bateman. Du kan gode glæde dig.
  • Find de gode sko frem, Fx ECCO sko til damer, tag din ven/veninde/søster/mor/kæreste under armen og læg an til at få vendt verdenssituationen samtidig med du støtter et godt formål, når Ecco for 19. år i træk arrangerer Walkaton i København. Du kan gå ruter på enten 6, 7, 9, 10 eller 42 kilometer og i år går støtten til Hjerteforeningen og SOS Børnebyerne.

Kommenter