Ting jeg kan li'

FEM FINE FORÅRSJAKKER

30. marts 2018

fine-foraarsjakkerII 1 H&M DENIMJAKKE II 2 H&M UTILITY JAKKE II 3 GANNI LEOPARD JAKKE II 4 STELLA NOVA BLAZER II 5 H&M CARGOJAKKE II 

En af de ting, jeg har lært, virkelig gør en forskel i garderoben, det er overtøj. Takket være det omskiftelige danske vejr, har vi jakker eller frakker på langt størstedelen af året og derfor synes jeg personligt, det godt kan svare sig at have lidt at skifte imellem, fordi det ellers kan blive frygtelig trivielt at klæde sig på om morgenen. Med et forår der forhåbentlig sådan for alvor bryder igennem lige rundt om hjørnet, er jeg derfor gået i jagt efter fine forårsjakker, både til inspiration for mig selv og forhåbentlig også jer.

Og det er lykkedes mig at finde frem til fem virkelig fine bud på årets forårs- og sommerjakke, og jeg ville i hvert fald ikke have det mindste imod, hvis alle fem var at finde i min garderobe. Den pink denimjakke har jeg faktisk allerede, og det var den jeg viste frem på i indlægget her, og efter at have været et smut i Magasin i onsdags, er jeg også svært fristet af både den megaseje leopardjakke fra Ganni og den ternede blazer fra Stella Nova, som lader til at være svær at komme udenom denne sæson. 

Jeg har en stand på Onkel Danny’s loppemarked næste søndag den 8. april (er der i øvrigt nogle af jer, der har planer om at kigge forbi?), hvor jeg har alle de ting med, som er blevet sorteret fra i garderoben efter februars garderobeudfordring, og jeg håber derfor på et godt salg, hvor jeg kan spendere lidt af pengene på en fin forårsjakke.

 • Reply
  Camilla T
  30. marts 2018 at 10:23

  Det er altså d. 8. april 😉 Men ja, jeg regner faktisk med at komme forbi med en veninde og lure lidt. Det plejer at være et rigtig godt loppemarked 🙂

  • Reply
   merimeri
   30. marts 2018 at 11:20

   Haha gud ja, det er det da også. Det må være min #preggobrain der driller mig 😉 Tak for rettelsen – og kom endelig hen og sig hej næste søndag!

Kommenter