Boligindretning

15 FINE BOLIGFUND

29. marts 2018

 

bedste-boligfund-foraar-2018

II 1 ELLOS SENGETØJ II 2 HEIN STUDIO PLAKAT II 3 BITZ GASTRO MIDDAGSTALLERKEN II 4 PALMS COFFEE TABLE BOOK II 5 NORMANN COPENHAGEN NOTESBOG II 6 ROSTI ÆGGEBÆGER II 7 DURAPLEX KAFFEKOP II 8 STUDIO FORMATA SERVERINGSBAKKE II 9 NORMAN COPENHAGEN PYNTEFIGUR II 10 HEIN STUDIO PLAKAT II 11 NORMANN COPENHAGEN PUDE II 12 SEMI BASIC HÅNDKLÆDE II 13 &K CROISSANT FAD II 14 IKEA VANDGLAS II 15 KÄHLER FLORIA VASE II

Er jeg den eneste, der synes, at påskefridage i kombination med et kedeligt forårsvejr er en oplagt anledning til webshopping? Jeg har i hvert fald brugt de seneste dage på at blive ualmindelig fristet af en masse fine boligsager, og de fem sager i indlægget her, kunne jeg simpelthen ikke dy mig for at dele med jer. 

Et mix af legesyge former, glade pastelfarver og priser, der ikke vælter budgettet. Jeg blev i et højt forårshumør af at lave kollagen, og hvis bare det at samle billeder sammen i Photoshop, kan give den følelse, så tænker jeg, at glæden må komme tifold igen, hvis nogle af tingene flyttede ind i indretningen derhjemme. 

    Kommenter