Boligindretning

STATUS FRA MIN LILLEBRORS LEJLIGHED: EN NY BILLEDVÆG

2. maj 2017

img_1833img_1819INDEHOLDER REKLAMELINKS: II THE DAM PLAKAT II VENICE BEACH PLAKAT II JUST SPOTTED TRÆRAMME II SØSTRENE GRENE LYSESTAGE II SOFAKOMPAGNIET SOFA II ELLOS GULVTÆPPE II

I var en del, der var ret nysgerrige på at følge med i weekendens indretningsprojekt hos min lillebror, så det skal I få lov til. Han mangler stadig at få leveret en del møbler, bl.a. sofabord, spisebord og spisebordsstole, så vi kunne desværre ikke nå helt så langt med indretningen, som jeg (og min indretningsiver) nok havde håbet lidt på. Men vi fik nået lidt. Bl.a. at få indrettet en ret sej og simpel billedvæg på hans raditorskjuler. Som jeg i øvrigt er dødmisundelig på!

Både plakater og rammer er fra Just Spotted og jeg synes, de passer ret godt til den simple og maskuline indretning, hvor jeg nok ikke kan slippe afsted med helt så meget nips og dimserier, som jeg ville have foretrukket det, hvis jeg var den eneste til at bestemme, haha. 

Næste projekt i lejligheden bliver at finde plakater til bagved min lillebrors sofa og spisebordet, og jeg bruger derfor ret lang tid på at kigge Just Spotteds udvalg igennem for at finde nogle fine bud. Og som jeg skrev om igår, så er timingen ret perfekt eftersom Just Spotted lige nu kører et fødselsdagsudsalg, hvor de giver 25% på hele udvalget af plakater og rammer. Udsalget kører til og med i morgen, onsdag den 3. maj, og du skal blot tilføje koden BD25 ved checkout. 

    Kommenter