Det har jeg på

WHAT I WEAR // SUMMER NIGHTS

6. juli 2015

outfit-020715// H&M CASHMERE KNIT // ZARA SHIRT DRESS (here)// PROENZA SCHOULER BAG // ASOS SANDALS (here) //

Jeg håber ikke, at I er smeltet helt henover weekenden? Nøj hvor har det været varmt. Nu har vi gået og råbt på varme hele juni, men jeg må indrømme, at de sidste dage har været for varme, især med roskilde-tømmermænd, haha .. det er så klassisk os danskere – man skulle nødigt være tilfreds med vejret 😉

Nåh men outfittet her er fra torsdag aften, hvor min kæreste og jeg efter en lang og varm dag på henholdsvis læsesal og arbejde, blev enige om, at is måtte der til. Efter aftensmaden cyklede vi derfor til yndlings ismageriet, som altså er garant for en ganske uovertruffen gammeldaws.  Sådan en bør man unde sig selv på alle sommerdage.

Jeg lokkede Mads til at skyde et par billeder af mig og endnu engang var jeg iført min nye stribede skjortekjole fra Zara. Er vildt glad for den og især på de varme dage er den simpelthen så rar lige at hive over hovedet. Aftenen var lidt kølig, så jeg havde taget en af mine uundværlige cashmere striks udover, og det fungerede, synes jeg selv, ret fint.

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  6. juli 2015 at 11:33

  Såååå fint et outfit! 🙂
  Det hele spiller bare.

  • Reply
   infashionwebelieve
   6. juli 2015 at 21:14

   Tak søde Camilla, jeg følte mig også super godt tilpas i det, og det hjælper altid på et outfits succes-rate 😉

 • Reply
  Ida
  6. juli 2015 at 16:38

  Jeg må tilstå at jeg også synes at det var meget varmt i weekend. Men det er nu dejligt endelig at få sommeren til København 🙂
  Det lyder så hyggeligt med en tur til ismageriet. Jeg har endnu ikke været der. Men har ikke hørt andet end utrolig godt om det.

  • Reply
   infashionwebelieve
   6. juli 2015 at 21:27

   Haha du er absolut ikke den eneste, selvom jeg føler mig en anelse uforskammet at brokke mig over varmen efter at have været utilfreds med kulden det sidste lange stykke tid 😉
   Ej, det må du prøve Ida. Så godt! Det samme har jeg hørt om Olufs. Har du prøvet dem?

 • Reply
  Julie Mænnchen
  8. juli 2015 at 13:23

  Skjortekjolen er så flot! 🙂 Og lækkert sammensat 😉

  • Reply
   infashionwebelieve
   14. juli 2015 at 12:56

   Tak søde du <3

 • Reply
  ONSDAGS ØNSKE | It's My Passions
  22. juli 2015 at 15:13

  […] i striber, som jeg skriver dette indlæg. Så da jeg så denne stribede skjortekjole i aktion hos denne fine dame, var jeg endnu engang […]

Kommenter