Hverdagsliv

ONSDAGSPOST

8. november 2017

01fbe435-a47b-42df-9410-abbb51f0709a

God aften venner, pyha jeg er altså lidt midtuge-mast. Vi har haft en stor kampagnelancering, som jeg har været ansvarlig for, på arbejdet i dag, og efter at have arbejdet til klokken 22 i går for at få det hele på plads, så troede jeg egentlig, at vi var i mål, da jeg mødte ind i morges … men så nemt skulle det ikke gå, og teknikken endte i 11. time med at drille, hvilket har resulteret i en lidt mere hektisk dag, end jeg lige havde kalkuleret med. Men det lykkedes, og vi er live! Og da jeg kunne køre fra kontoret lidt efter 18, og skal jeg være ærlig at indrømme, at jeg altså var lidt glad for, at jeg havde meldt fra til den netværksmiddag, Bloggers Delight havde inviteret til i aften, og at Mads istedet har taget aftensmadtjansen herhjemme. Det første jeg gjorde, da jeg kom hjem, var derfor at ryge i mine natbukser, og nu glæder jeg mig bare til en aften på sofaen. Det er jo bagedyst-onsdag, og bagefter venter sæsonfinalen af Stranger Things, og det er altså slet ikke nogen tosset afslutning på en onsdag, der endte med at kræve lidt mere energi, end jeg lige havde regnet med. 8 dage til ferie …. 

Til ære for kameraet fandt jeg lige den sidste rest overskud og mit største smil frem, for jeg tænkte egentlig, at I da ikke skal snydes for se mit nye hår. Jeg har ikke haft en fast frisør i evigheder, og har shoppet troløst rundt mellem forskellige saloner. Men den taktik tror jeg er slut nu efter i mandags at være blevet klippet af Trine Wiborg hos Kimoli. Hun forstod lynhurtigt, hvor jeg gerne ville hen med mit hår, og hun gav så mange nyttige råd og god vejledning undervejs uden at blive for anmasende, som jeg ellers godt kan have det lidt svært med frisører, der er. Jeg endte med en skulderlang page, og jeg er SÅ glad for den. 

 • Reply
  Louise
  8. november 2017 at 21:27

  Puha, det lyder hektisk. Du har vist i den grad fortjent en aften på sofaen.

  Det er SÅ fin en frisure til dig! 🙂

  • Reply
   merimeri
   11. november 2017 at 23:09

   Tak søde Louise. Jeg er også vældig tilfreds med lokkerne indtil videre 🙂 Knus til dig

Kommenter