Hverdagsliv

TING DU IKKE VIDSTE OM MIG # 4

6. maj 2015

IMG_6291Jeg savner at dele mine små hverdagsfinurligheder med jer, og derfor vil jeg genoplive ‘ting du ikke vidste om mig’ kategorien. Det er sådan en hyggelig måde at dele lidt mere af min person med jer, og det bedste af det hele er, når I også deler lidt af jer selv i kommentarfeltet bagefter. Så føler jeg også, at jeg lærer jer lidt bedre at kende, og dét er da en rar tanke, nu vi bruger så meget tid sammen herinde 😉

1. Jeg har været sammen med min kæreste Mads i lidt over fire år. I starten tænkte jeg, at han var alt for sød til mig, men han er virkelig det bedste menneske, jeg kender og kan heldigvis give mig modspil på den helt rigtige måde.

2. Det fandt jeg også hurtigt ud af og allerede efter et halvt år flyttede vi sammen, og vi har boet sammen på vores yndlings Vesterbro siden.

3. Jeg er en værre sukkergris, og når det en sjælden gang lykkes mig at komme igennem en arbejdsdag uden at ryge i slikfælden, kan jeg være så stolt af mig selv, at jeg mener, det bør belønnes med bland-selv-slik om aftenen 😉

4. Jeg spiser kanel på min skyr hver morgen. Det skulle efter sigende sætte gang i forbrændingen, men who am I kidding .. Det er bare min måde at snige mig til noget sødt på.

5. Jeg kan ikke fordrage at flyve, men elsker at rejse. Ergo forsøger jeg, at se flyveturen som et nødvendigt onde

6. Jeg drømmer om kør-selv-ferie ned igennem Europa. Det minder mig om mine mange sommerferier på camping som barn, og jeg synes, der er en enorm frihed forbundet med bare at sætte sig ud i en bil og køre ud i verden. Desværre tror jeg, bilferier er placeret på en top-3 over ting min kæreste ikke gider.

7. Jeg falder bedst i søvn, når min kæreste nusser mig i nakken.

8. Jeg er ufattelig rastløs og har altid været det. Jeg har det bedst, hvis jeg har gang i et eller andet projekt. En anelse usundt måske, men jeg har efterhånden affundet mig med det.

9. Fordi jeg farer rundt det meste af dagen, så skal jeg til gengæld også have mindst 7 (aller helst 8) timers søvn, for at være et sammenhængende menneske.

Læs TING DU IKKE VIDSTE OM MIG #1, #2 og #3

  • Reply
    Ida
    6. maj 2015 at 16:23

    Det er nogle søde ting 🙂

Kommenter