Hverdagsliv

I like them high

24. november 2013
Det har taget mig et par sæsoner, men nu er jeg efterhånden ved at være dér hvor jeg kan se potentialet og det fornuftige i et par knælange støvler. Jeg har været i tvivl om jeg med mine knap så lange ben, ville komme til at se forkortet ud med så lange støvler, men jeg tror ikke det vil være et problem, hvis blot jeg styler dem på den rette måde. 
Der er ingen tvivl om at jeg ikke vil kaste flere tusinde kroner efter et par knælange støvler, da det jo ikke, hånden på hjertet, er en absolut nødvendighed i min garderobe. Derfor har jeg søgt lidt rundt efter budgetvenlige udgiver, og i min søgen kom jeg forbi Deichmann. Deichmann har bl.a. et stort udvalg af damestøvler på nettet og til priser hvor selv det mindste budget kan være med.
Jeg har fundet mine to favoritter derinde, og ovenfor ser I mit bud på den perfekte styling. De rå spændestøvler med hæl ville jeg style med skaterskirt og en casual strik. En perfekt balance mellem råt og feminint. De lidt mere klassiske, smalle støvler ville jeg style helt simpelt med sorte skinny jeans, en fluffy sort strik og parret med lækre accessories.

Kendte I til Deichmann? Og hvad synes I om de knælange støvler?

Indlægget er udgivet i samarbejde med Deichmann
 • Reply
  Ida
  24. november 2013 at 9:47

  Jeg kender ikke til Deichmann – eller hvis jeg har så tænkte jeg faktisk at det var et herre mærke 🙂
  Jeg har et par højestøvler (ikke helt knæhøjde), som jeg er glad for 🙂

 • Reply
  Colombe de la paix
  24. november 2013 at 11:05

  Jeg må indrømme, at jeg ikke er hoppet med på bølgen og jeg tror heller ikke, at det kommer til at ske. Jeg er bestemt ikke fan. Men hvis der blev sat nogle andre sko til de der sæt, ville de være rigtig fine 🙂

 • Reply
  Anne Cathrine
  24. november 2013 at 13:07

  Højskaftet støvler er endnu ikke faldet i min smag, de støvler jeg går med som er højskaftet er mine Hunter, det kan lige gå an 😉

 • Reply
  Line
  24. november 2013 at 17:01

  Hehe mærket kunne faktisk også godt lyde lidt maskulint, dét må jeg give dig ret i 🙂

 • Reply
  Line
  24. november 2013 at 17:02

  Jeg har også været en del år om at blive overbevist, og jeg ved heller ikke hvor meget jeg i virkeligheden ville få dem brugt, så det ender nok med bare at blive ved overvejelsen, når det kommer til stykket 😉

 • Reply
  Line
  24. november 2013 at 17:04

  Hunter går man heller aldrig galt i byen med 😉
  Jeg kan heller ikke helt finde ud af om det mest er ideen om et par højskaftede støvler der tiltaler mig, og at jeg i virkeligheden nok ikke vil få dem brugt nok, til at det vil være forsvarligt at klikke nogen hjem!

 • Reply
  Lullumut
  24. november 2013 at 21:16

  Jeg kan godt lide højskaftede støvler 🙂 Især til kjoler og nederdele. Men jeg har ikke nogen 🙂

 • Reply
  Line S.
  26. november 2013 at 14:43

  Tror også de vil gøre sig bedst til kjoler og nederdele. Det kunne være en fin, lidt rå kontrast, til et ellers feminint look.

Kommenter