Det har jeg på

OOTD: LEOPARD LOVE

14. april 2018

attachment-4

attachment-1

attachment-2

attachment-3II GANNI LEOPARD JAKKE  II NUÈ NOTES BLUSE  II H&M MAMA JEANS II PROENZA SCHOULER PS11 TINY TASKE* II APAIR STØVLER  II 

Godmorgen, venner ♥ Mon I allerede har fået øjne og så småt er ved at gøre jer klar til at lade lørdagen begynde? Jeg har lige sendt Mads ud af døren til polterabend, og nu sidder jeg og hygger med morgenmad og lidt skriblerier til bloggen, inden jeg skal til barre træning om en times tid. Virkelig en rar start på dagen! 

Jeg ville lige tjekke ind og vise jer de første billeder af min nye Ganni leopard jakke i aktion. Nøj, hvor er jeg glad for, at jeg endte med at dedikere sidste weekends loppemarkedsoverskud til den, og jeg føler mig ret overbevist om, at den bliver en ny forårsfavorit! Igår kunne jeg for første gang indvie den uden at have en større jakke udover, og det var altså et hit. Den var parret med en stribet bluse fra Nué Notes, som også lige nu er en af de bluser, jeg lever i, og mama jeans fra H&M. Ja, I hørte rigtigt. Jeg er endt med at overgive mig til de der graviditetsjeans, som jeg ellers var noget skeptisk omkring. Og indrømmet, det føles virkelig godt at være tilpas i jeans – også selvom jeg har det lidt svært ved den helt skinny model efter det seneste års tid at være blevet mere og mere begejstret for de lidt mere vidde jeans.

Hvorfor er det i øvrigt, at graviditetsmode overhovedet ikke lader til at skele til det øvrige modebillede? Jeg er SÅ skuffet over udvalget af tøj til gravide, og meget af det er simpelthen så kedeligt og ideforladt, at man bliver helt deprimeret af bare at kigge på det. Der sker i forvejen så meget med kroppen, mens man er gravid, og det kan være svært at kende sig selv i det. At man så samtidig nærmest bliver tvunget ud i et udvalg af syntetisk og uformeligt graviditetstøj, som man aldrig nogensinde ville have nærmet sig som ikke-gravid, det gør ikke tiden som gravid mindre grænseoverskridende. Det synes jeg er lidt trist, og som jeg cyklede afsted på arbejde igår, spirede en lille drøm om at starte et lille graviditetstøjmærke – bare nogle få gode styles, som man føler sig lige så godt tilpas i som ens normale tøj, og som ikke er et kompromis med alt der vedrører æstetik. Det kunne da være ret fint, tror I ikke?

 • Reply
  Sara
  14. april 2018 at 9:27

  Kender du Enula9? De sælger virkelig fint tøj til gravide, en kombination af rigtigt ‘graviditetstøj’ og finder ting fra fx Nue og Kokoon som passer over maven 🙂

  • Reply
   merimeri
   14. april 2018 at 9:40

   Nej dem kendte jeg slet ikke til, men hvor er det bare et godt tip Sara, for sikke nogle fine ting de ser ud til at have 😍 Lørdagsknus til dig

 • Reply
  Simone
  14. april 2018 at 12:19

  Åh altså smukkeste Line. Hvor er din mave bare fin, og du kan altså bare det med at finde tøj, der er pænt – også når man er gravid ! ❤️

  • Reply
   merimeri
   15. april 2018 at 6:52

   Åh sikke en sød kommentar, min fine du ♥ Håber, I har en dejlig weekend – og at vi i øvrigt snart ses!

Kommenter