Boligindretning

IGÅR VAR EN AF DE RIGTIG GODE DAGE

28. august 2015

torsdagsglimt-270815IGÅR var en af de dage, hvor det var svært ikke at være glad helt ned i maven. Som de af jer der følger mig på snapchat (@lineschjelde) eller instagram (@infashionwebelieve) ved, så afleverede min specialemakker og jeg nemlig speciale igår og det føles helt skørt, befriende og FANTASTISK. Igår var desuden også dagen, hvor jeg kunne flytte det første ind i lejligheden. Er det skørt, hvis det føles næsten lige så godt, som at aflevere speciale? Haha.

Den sidste måned her med specialeslutspurt og omfattende lejlighedsprojekt har været lidt af en omgang og det var en tung sten der faldt fra mine skuldre igår, da jeg kunne sætte hak ud for den ene del. Og som jeg skrev til min specialemakker tidligere i morges, så ved man, at man har været specialeramt den seneste tid, når man vågner 6.10 og tænker ‘Fedt, jeg har sovet længe’. Weekend, du er mere end tiltrængt!

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  28. august 2015 at 7:54

  Hvor skønt me aflevering! Tillykke med det! 🙂 Nu kan du koncentrere dig om det sjove 😉

 • Reply
  Ida
  28. august 2015 at 9:10

  Så stort tillykke med afleveringen sødeste Line og hvor er du sej at du har kunne klare to så store ting på en gange – det er altså respekt 🙂
  Haha se det positivt, så kan du få så meget dejligt ud af dagene 😀

 • Reply
  Chau
  28. august 2015 at 14:17

  Tillykke hvor er det dejligt for Jer!
  Det bliver skønt med den nye lejlighed når den er helt færdig.

  /Chau

 • Reply
  Jeanett
  30. august 2015 at 20:12

  Tillykke med begge dele! Håber du er OBS på at jeres cpr numre står synligt på forsiden af rapporten som du jo har lagt billede på af….bare så nogen knap så hæderlige ikke skulle gå hen og udnytte det!

  • Reply
   infashionwebelieve
   30. august 2015 at 20:27

   Årh ja, godt du er mere vågen end jeg. Det får jeg straks slettet! TAK :person_frowning:

Kommenter