Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

2. august 2016

Jeg nåede ikke at få samlet sidste uges små glimt sammen igår, hvor jeg efter arbejde skulle klare nogle ærinder inde i byen og finde tid at skyde outfitbilleder, inden jeg mødtes med min veninde Charlotte til mandagshygge og biografdate. Vi var inde og se Bad Moms, og selvom vi bevidst havde holdt forventningerne nede, blev vi alligevel noget så skuffede. Tror aldrig, jeg har set så intetsigende og karikeret en film, og vi overvejede flere gange undervejs, om det overhovedet var værd at blive siddende. Suk. Er der nogle af jer der har set den, og sidder tilbage med samme oplevelse? Udover det, fejlede mandagsselskabet til gengæld ikke noget, og jeg kunne ikke komme på en bedre måde at starte en ny uge på end sammen med den bedste veninde. Og bland selv slik.

FullSizeRender// Bland selv slik er nemlig min ultimative guilty pleasure, og jeg kan blive sådan helt barnligt glad ved udsigten til det. En regnvejrsaften i sidste uge blev derfor gjort rar med bland selv slik, te og Netflix //

IMG_8720// Sidste uge var også vores første uge tilbage efter to ugers ferie. Og vi forsøgte os med en blød opstart ved at suse direkte på stranden mandag efter arbejde. Med aftensol og strandtur kan selv første mandag efter ferien ikke udfordre det gode humør //

IMG_8736// Et andet middel mod hverdagstrivialitet er at gøre en tirsdag morgen særligt rar. Fx ved at gøre lidt ekstra ud af morgenmaden og finde tid at læse avisen. Virker hver gang //

FullSizeRender-1// Fredag efter arbejde har vi tradition for at tage ud til et par G&T og sammen med disse pæne damer er det altså opskriften på en perfekt start på weekenden // 

1// Det samme kan man sige om vafler <3 Vi besøgte mine forældre i weekenden og lørdag forkælede min mor med vafler. Og det var de rigtige vafler, som ville fnyse hånligt af dig, hvis du forsøgte at snige en banan med i dejen //

IMG_8753// Lørdag fandt jeg også tid at besøge min mormor og morfar. Og min morfars have som altid får mig til at savne livet på landet lidt. Tænk at være selvforsynende med alverdens frugt, grønt og pæne blomster <3 //

IMG_8761// Jeg er en vaskeægte kattedame, når det kommer til mine forældres kat, som er noget så kælen og hyggesyg //

IMG_8778// Vi sluttede weekenden af med en aftengåtur, som bød på denne udsigt. Jeg er vokset op i et stille parcelhuskvarter i provinsen, og selvom jeg nok aldrig kommer til at bo sådan selv, så forbinder jeg det altid med en helt særlig ro og lykke at gå rundt dernede, hvor ikke byens liv og larm forstyrrer //

 • Reply
  Ida
  2. august 2016 at 16:39

  Hvor er den fine skål fra? 🙂

  • Reply
   merimeri
   2. august 2016 at 16:41

   Hej Ida, skålen med slik eller morgenmad? 🙂

 • Reply
  Kirstine
  3. august 2016 at 9:50

  Det er altså en god måde at samle op på den forrige uge. Og sikke en masse fine øjeblikke.

  • Reply
   merimeri
   3. august 2016 at 14:12

   Jeg er også lidt glad for denne hyggelige tradition, for det er nemlig en ret fin anledning til at huske på de gode stunder i hverdagen.

 • Reply
  Ida
  3. august 2016 at 18:20

  Ups, det glemte jeg da lige at skrive! 😉
  Den med yogurt og faktisk også den med slik. De begge fine

  • Reply
   merimeri
   30. august 2016 at 7:49

   Det skal du ikke tænke på. Som du kan fornemme har jeg været endnu mere sløv til at få svaret 😉 Det må du undskylde!
   Bambusskålen med slik er en gammel sag fundet i Netto, men jeg synes af og til de har nogle lignende i Søstrene Grene og Jysk, så måske du kan være heldig der? Yoghurtskålen er fra Broste Copenhagen.

Kommenter