Det har jeg på

NYE STRIBER OG SPONTAN SMUK FEST

3. august 2016

310716H&M SHIRT II TOPSHOP JEANS II H&M HEELS II ZARA CLUTCH

Se lige en pæn skjorte, jeg slog til på i H&M forleden. Det var også den, jeg skrev om i indlægget her og da jeg havde et rabatkort til 15% rabat slog jeg altså til. Har allerede haft den på adskillige gange og den kommer helt sikkert også med i tasken til Skanderborg Festival, som jeg sætter kurs mod sammen med en veninde i morgen efter arbejde.

Festivalen er en lidt spontant ting, vi har sat os for, da det pludselig lykkedes os at skaffe billetter og telte, og muligheden virkede derfor for god til at lade forbipassere. Har aldrig været på Skanderborg før, så er lidt spændt på, hvordan det er sammenlignet med Roskilde, som jeg trods alt er lidt mere erfaren i. Er der nogle af jer der er/skal afsted? Hvis ikke, så kryds lige fingre for, at vi har heldet med os i forhold til vejret, for en festival er altså bare dét sjovere, hvis den ikke involverer gummistøvler og regntøj. Og hvis ikke, så har vi gin&tonics nok med til, at humøret nok skal holde højt.

  • Reply
    Karina
    3. august 2016 at 23:44

    Jeg er vild med dit outfit <3

Kommenter