Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

8. december 2019

Altså for en rar weekend, jeg kan se tilbage på. Fyldt med overskud og gåpåmod. Hvilken er en slående kontrast til hverdagen, den fulgte. Nola var jo syg halvdelen af den, og Mads og jeg var hjemme med hende på skift for samtidig at undgå at gå glip af alt for meget arbejde. Og det setup tog ligesom pusten fra os, og der var ikke overskud til meget andet end at gå omkuld på sofaen om aftenen, når dagens sidste gøremål var gjort. Billeder fik jeg nærmest ikke taget nogen af indtil vi nåede weekenden. Og så tog jeg til gengæld revanche, haha. Således er de fleste af denne omgang små glimt fra ugen der gik mest af alt fra weekenden, men sådan må det være engang imellem, når hverdagen er svær at følge med. 

Til gengæld er jeg ovenpå en weekend, der har budt på så meget godt, afklaret med, at hverdagen banker på igen i morgen. Jeg er klar til den. Den anden sidste af sin slags inden to ugers juleferie venter. Det er da lige til at overse. Min ferienedtælling er sat igang, og den er primus motor på, at min søndags blues er på et meget lille sted i dag. 

II Det glimter efterhånden en del herhjemme. og jeg er vild med al den pynt, der stille og rolig finder sin plads. Tidligere er jeg næsten altid kommet på plads med min julepynt på én gang, men i år tager jeg det lidt i etaper, og jeg storhygger mig over det II

II Febermus i fuld fart og heldigvis ukueligt humør en stor del af tiden. Findes der i øvrigt noget sødere end børn i badekåber? Så sødt! II 

II Glimt fra dagens børnefødselsdag. Det er altså overskudsforældre der inviterer 20 mand til det her morgenmadssetup klokken 9 en søndag morgen II

II En stille uforstyrret stund mens resten af lejlighedens beboere var henholdsvis sovende og afsted at træne. Jeg brugte den på at skrible den kommende uges planer i familiekalenderen, som jeg er typen, der sværger til. Måske håbløst forældet, men jeg altså altså følelsen af papir og pen mellem hænderne II 

II Om jeg begriber, at mit barn nu er så stort, at hun begynder at kunne lege med modellervoks. Ej hvor vi skal hygge med at trille kugler og stikke forme ud i voksen ♥ Snart. Efter at have pakket søndagspakkenfra mormor ud i dag, ville hun nemlig aller helst bare gerne smage på det, og blev en kende fortørnet over at ikke at få lov at proppe det i munden II

  • Reply
    Sally
    10. december 2019 at 21:55

    Hej, hvor er dit meget flotte bord fra og kan du anbefale er sted hvor man kan få nogle af de fine plakater du har? 😍

Kommenter