Hverdagsliv

Den perfekte garderobe / En status over september

1. oktober 2013
H&M; cashmere knit 499 DKK / Weekday mohair knit 500 DKK

Vi skriver i dag den 1. oktober og det betyder også et tilbageblik over den forgange måneds jagt mod den perfekte garderobe. 
Jeg har selv investeret i 4 nye items til garderoben. En grå cashmere strik fra H&M;, en sort strik fra Weekday, en sort nederdel samt et par prikkede bukser, begge fra ASOS. Månedens shopping beløber sig op i 1249 kr, hvilket er en smule over de 1000 kr jeg budgetterer med. Til gengæld har jeg solgt 8 items og har istedet kunne sætte 1305 kr ind på kontoen, hvilket med lidt simpel hovedregning betyder at jeg faktisk går i nul (og lidt til) på mit shoppebudget. Af de 4 items jeg har investeret i, var det kun den grå strik der reelt set stod på efterårets shoppeliste. Strikken fra Weekday var lidt et erstatningskøb, fordi jeg ikke føler mig tilpas i min nuværende sorte strik, og derfor har sat denne til salg. Nederdelen fra ASOS er den samme som jeg har i grå. Den er et basiskøb, og det er sådan en jeg nok skal få brugt flittigt og med en pris på 100 kr så var den ikke den store udskrivning. De prikkede bukser er af mere spontan karakter. Jeg har haft kig på dem længe, og de har også været vist på bloggen en del gange. Forleden var de så sat ned til 127 kr, og efter at have sendt lange blikke efter Fredes bukser, så blev de altså klikket hjem for et par dage siden. Nu glæder jeg mig bare til at modtage dem, og håber de kan indfri mine forventninger!
September var måneden hvor jeg rundede mit 25. år, hvilket var lig med en masse lækre gaver. Af de gaver stod 3 af dem på min shoppeliste; en lækker, varm vinterjakke, en ruskindsnederdel og en grå hverdagskjole. I alt har jeg derfor kunne strege 4 items fra shoppelisten i september, hvilket jeg er ganske tilfreds med. 
Tilbage på shoppelisten står nu 1 kort, mørk bouclejakke, 1-2 sorte, langærmede hverdagskjoler, 1 par korte bikerstøvler og 1 par sorte loafers eller ballerinaer. Og så har jeg siden listen blev lavet også tilføjet et par sorte hverdagspumps, som jeg vil kunne bruge på job. 
Af de ting, så står støvler, hverdagskjole(r) og pumps højest på listen, og jeg håber at oktober bliver måneden hvor disse kan blive føjet til garderoben.
Hvordan er det gået med jeres shopping i september? Og hvilke(t) item planlægger du at anskaffe dig i oktober?
 • Reply
  PIXELS OG POESI
  1. oktober 2013 at 12:33

  Gode basisting du har fået anskaffet dig – og sikke mange ting du har fået strøget fra listen – godt gået! Specielt at du også har kunne finansiere det hele ved videresalg. Det er ret sejt.

  Jeg har slet ikke shoppet i September, men købte en cardigan sidst i August, som jeg har været helt utrolig glad for og brugt meget både indendøre og udenfor.

  Næste punkt på min liste er en vinterjakke. Det er det eneste jeg reelt mangler, og jeg er sikker på at jeg, hvis ikke allerede denne måned, får brug for den til November, så det skal jeg altså have gjort noget ved nu.

 • Reply
  Line S.
  1. oktober 2013 at 13:33

  Det er klart også mit videresalg der redder min økonomi måned efter måned. På sigt er det selvfølgelig ideelt at der slet ikke er behov for videresalg, men dér er jeg ikke helt endnu 😉

  Tror også du gør klogt i at få investeret i en vinterjakke snarest. Synes allerede nu det er er ved at være koldt om morgenen, så tror heller ikke der går lang tid før udvalget af jakker i de mest gængse størrelser, er ved at være begrænset.

 • Reply
  Trine Lykke
  1. oktober 2013 at 16:51

  Du er virkelig kommet langt, det er sejt.
  Jeg har købt pumps, ankelstøvler og "pæn" ballerianer i denne måned. Tre køb jeg har ledt efter virkelig længe, sjovt de skulle komme på samme tidspunkt, og alle tre til virkelig billige penge. Sidst har jeg købt en striktrøje secondhand. Jeg har brugt lige over 1800 kr, men har solgt godt ud, så er gået ca. 2000 kr i plus – de er så gået til ny computer.

 • Reply
  Lullumut
  1. oktober 2013 at 22:07

  Så inspirerende 🙂 Rigtig gode køb og gaver. Og fedt at du kan tjene lidt hjem igen 🙂
  Jeg skal helt sikkert have mig et par vinterstøvler og så et halstørklæde. Og det skal jo være snart 🙂

 • Reply
  Line S.
  5. oktober 2013 at 7:36

  Med de enormt kolde morgener vi allerede har, så kommer man nok ikke uden om de varme accessories meget længere 😉
  Glæder mig til at se hvad du får købt for nogle støvler og halstørklæde!

 • Reply
  Line S.
  5. oktober 2013 at 7:38

  Fedt at du har gjort så mange gode køb på skofronten. I forhold til hvor stor en forskel fodtøjet (ok, fodtøj får mig til at lyde som en gammel kone) gør for et outfit. Og mega sejt at du har solgt så meget ud, at du rent faktisk ender med at gå i plus!

Kommenter