I garderoben

WARDROBE REVIEW // Q2 SHOPPING

12. juli 2015

second-quarter-shopping// 1 COMME DES GARÇONS SHIRT // 2 ZARA SHIRT DRESS // 3 ASOS DENIM SKIRT // 4 ASOS FRINGE BOOTS  // 5 TOPSHOP SKINNY JEANS // 6 COS SHIRT // 7 RALPH LAUREN SHIRT // 8 ASOS SANDALS //

Endnu et kvartal er fløjet afsted og det er blevet tid at gøre status over de seneste tre måneders shopping. For tre måneder siden skrev jeg, at det kommende kvartal ikke ville byde på den store shopping; en skjorte, løbesko og lidt træningstøj .. Well, sådan skulle det åbenbart ikke gå og jeg er vel gået det, man populært kalder shop-amok 😉 Med både rejser til Florida, Amsterdam og London er det som om dankortet har siddet lidt løsere end vanligt og regnskabet viser, at jeg de seneste måneder har shoppet for lige knap 9.000 kr. Det er altså halvdelen af, hvad jeg samlet shoppede for hele sidste år. Det gør lidt ondt i samvittigheden, og jeg skal helt klart skære gevaldigt ned på forbruget resten af året. Til gengæld har jeg gjort nogle virkelig gode basiskøb, hvoraf jeg bruger de fleste ting flittigt, mens kun et køb har vist sig ikke at være helt rigtig; en skjortekjole fra Mango som allerede er videresolgt .

Nogle af kvartalets bedste køb ser I her, men derudover er bl.a. også en hvid Ralph Lauren skjorte flyttet ind, de perfekte sorte skinny jeansen blød og rar jumper og en del tiltrængte udskiftninger i sportstøjet. 

Med fare for at ryge i samme fælde igen, så har jeg ikke de store garderobedrømme på tegnebrættet pt, men jeg skal have gennemgået garderoben, så den er klar til de kommende sæsoner, og så tænker jeg at lave et indlæg om, hvad jeg mener den perfekte efterårs(basis) garderobe bør indeholde i år.

  • Reply
    Karina
    12. juli 2015 at 12:13

    Er ret vild med skjorten 😉

Kommenter