Det har jeg på

WHAT I WEAR // LAYERS OF BLACK

10. juli 2015

060715// H&M CASHMERE KNIT // MONKI SKIRT // BIANCO HEELS // ZARA CLUTCH //

For nogle uger siden skrev jeg om, hvordan jeg drømte om at iføre mig en plisseret midi nederdel. Jeg kunne efterfølgende ikke slå ideen ud at hovedet og forleden lykkedes det mig at finde det perfekte eksemplar fra Monki til den nette sum af 100 kr på trendsales. Jeg har haft den på flere gange i denne uge – igår med sort cashmere strik, perfekt her i efterårs sommervejret og med mine favorit hæle til. Fint ikke?

Har I ellers nogle spændende planer for weekenden? Efter at have brugt hele sidste weekend i fosterstilling ovenpå fredagens roskilde-strabadser, så glæder jeg mig til en weekend uden tømmermænd 😉 Når jeg har fri i eftermiddag, tror jeg, at jeg vil lokke min kæreste i Kvik og kigge på køkken til den kommende lejlighed. Vi ender nok med et IKEA-køkken, men det er altid godt at være rundt og snuse lidt inden. I morgen har jeg bedt Mads holde dagen fri, hvor jeg har planlagt en kærestedag for ham. Indtil videre er hans bud, at vi skal i IKEA, og jeg tror virkelig, at han frygter, at det rent faktisk er det, jeg har planlagt. I så fald vinder jeg nok ikke prisen som årets kæreste, haha.
Søndag er der endnu engang dømt speciale. Det går fremad, men slet ikke i det tempo som det burde, suk.

 • Reply
  Ida
  10. juli 2015 at 16:27

  Den nederdel klæder du godt 🙂
  Jeg har et IKEA køkken og synes faktisk at de har utrolig mange pæne udgaver 🙂
  Men haha ja det er måske ikke lige den mest romantiske date, hvis du hiver ham med i IKEA 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   14. juli 2015 at 12:55

   Ja ikke? Vi har også et IKEA køkken i vores lejlighed i dag og det har vi altså været virkelig glade for. Synes man får enormt meget for pengene, sammenlignet med fx HTH og Kvik.

 • Reply
  Karina
  12. juli 2015 at 12:15

  Hvor ser du godt ud 😉

  • Reply
   infashionwebelieve
   14. juli 2015 at 12:54

   Tak søde du <3

Kommenter