Et godt tip

MINE 10 MEST LÆSTE INDLÆG I 2019

27. december 2019

Rigtig glædelig bagjul alle sammen ♥ Hvor jeg håber, at julen var præcis, som I ønskede jer den og mere til.
Her på tærkslen til weekenden, eller syvendedagen i rækken af feriedage om man vil, vil jeg benytte anledningen til at genbesøge mine 10 mest læste indlæg i 2019. Et indlæg, jeg har glædet mig til at lave, fordi det også for mig er en rar tur ned igennem minderne for året, der nærmer sig sin afslutning.

Og til jer håber jeg, at det kan udgøre en hyggelig læsning til weekenden!

Årets 10 mest læste indlæg

Som det tiende mest læste indlæg, finder I mit indlæg med vores køkkenmakeover med linoleum. Om processen og prisen for at opgradere vores trætte køkkenbordplade til et nyt og skarpere udtryk, som vi stadig er ualmindeligt tilfredse med.

Pladsen som det niende mest læste indlæg går til min guide med 15 spændende steder at holde bryllup i byen. Hint hint, vores kommende bryllupsvenue er også på listen.

På ottende pladsen finder i et ærligt og sårbart skriv om forfejlede mor-drømme. Om et forsøg på at være en anden, end den jeg er, og om i sidste minut at aflyse en barselsferie fordi mavefornemmelsen ikke var der.

På plads nummer 7 er et indlæg, I allerede nu godt kan bogmærke jer. Den store guide til byens bedste fastelavnsbolle. Åh hvor jeg glæder mig til fastelavnsbollesæsonen snart starter.

Som det sjette mest læste indlæg, er det et overblik over de ting jeg ville ønske jeg havde købt til baby. Fra en, hvad der skulle vise sig at være, uundværlig søvnhjælp til en ven i ammenød.

Halvvejs på listen finder I mit indlæg, hvor jeg stiller spørgsmålet om, hvornår det er et godt tidspunkt at få barn nummer to. Et indlæg der satte gang i kommentarfeltet, og som gav os ro i beslutningen om, at det for os er det rigtige at vente noget tid endnu.

På fjerdepladsen er min store guide til valg af barnevognEt indlæg der også hittede stort i 2018, men som I heldigvis stadig er rigtig mange der kan bruge. Det er virkelig også et vildt land at bevæge sig ud i, når man skal vælge barnevogn, og jeg er glad for, hvis min grundige guide, kan hjælpe.

Vi er nået til top 3, og på trejdepladsen ligger min rejseguide til Sardinien. Paradis på jord med den perfekte forening af krystalklart vand, lokal livskvalitet og alle favoritterne fra det italienske køkken.

For det andet mest læste indlæg i år, skal det handle om et af vores boligprojekter. Makeoveren af vores garderobe. Stadig en af de bedste investeringer vi har gjort os hjem til.

På førstepladsen over årets mest læste indlæg, finder I min guide til de bedste steder at spise morgenmad i København. En guide fuld af favoritter, og som det glæder mig stort, at I har kunne bruge. Jeg elsker en god morgenmad, og jeg elsker at opdage nye steder ude i byen at indtage den, så jeg påtænker også en opdatering til listen i det nye år.

  • Reply
    Caroline
    28. december 2019 at 21:10

    Skønne indlæg! Glæder mig til mere i 2020 <3

Kommenter