Hverdagsliv

FREDAGSFRISTELSER #15

6. oktober 2017

prikket-slaa-om-kjole

II 1 STRIK H&M II 2 SLÅ-OM-KJOLE VILA II 3 SLØJFE BLUSE VILA II 4 SLØJFE SKJORTE STELLA NOVA II 5 PRINTET SLÅ-OM-KJOLE VILA II 6 JEANS H&M II 7 NÅLESTRIBEDE BUKSER H&M II 8 SLIPPERS ZARA II

Det er blevet den tid på ugen. Tid til at jeg kan få lov at dele de pæneste sager, som internettet – i min optik – har haft at byde på den seneste uge. Og uden at have tænkt over det, har jeg netop opdaget, at der et lidt af et highstreet tema over mine fredagsfristelser i denne uge. Alle sagerne med undtagelse af en enkelt er nemlig fundet hos enten H&M, Vila eller Zara. Det bliver fristelserne nu ikke mindre pæne af, tværtimod. Jeg foretrækker nemlig at lade mig friste af ting, jeg rent faktisk også har økonomi og samvittighed til at lade blive en del af min garderobe.

Nu hvor vi allerede er godt igang med oktober, og efteråret, ovenpå en mild og rar september, langt om længe er sat ind med magt og kraft, er det gået op for mig, at jeg rent faktisk mangler en ting eller to til min efterårs og vintergarderobe, og det har jeg derfor ladet afspejle i min jagt på fristelser den seneste uge. Først og fremmest mangler jeg en vamset strik. De seneste mange år har jeg jo sværget til mine cashmere strik fra H&M, og det gør jeg egentlig stadig, men jeg savner en strik i et mere løst og vamset look, og der kunne den her fra H&M godt gå hen og blive en spidskandidat. 

Printede slå-om-kjole kan jeg nok ikke bilde nogen ind, at jeg mangler flere af, men den solgule farve på denne kjole fra Vila er afsindigt smuk, og ville gøre sig godt ud over et par jeans. Det samme ville den printede, grønne udgave, også fra Vila, og de har derfor fået lov at komme med på listen. Der skal jo også være lidt af komme efter for alle jer, der ikke er gået shop-amok i slå-om-kjoler fra Vero Moda denne sommer, haha. 

Som jeg skrev i mit oktober-planlægnings indlæg, så synes jeg, at jeg har fortjent denne smukke sløjfe-bluse fra Stella Nova. I min jagt på sløjfebluser kom jeg også omkring denne kortærmede udgave fra Vila, som altså også er pæn, omend den langærmede måske er lidt mere sæsonaktuel. Til gengæld koster Vila versionen lige nu under 240kr på tilbud hos Boozt, og er altså et godt købsargument.

Og så er der bukserne. Efter jeg har føjet de der perfekte girlfriend jeans til garderoben, har jeg nemlig ikke haft den mindste lyst til at klemme mig tilbage ned i mine skinny jeans, og jagten er derfor sat ind på alternativer. Jeg vil gerne finde endnu et par girlfriend jeans, og gerne i en mørkere vask. De her fra H&M kunne være et godt bud. Derudover sukker jeg stadig efter et par nålestribede bukser, og udgaven her fra H&M er et pænt bud, og jeg kunne snildt forestille mig at parre både jeans og bukser med de her slippers fra Zara.

    Kommenter