Det har jeg på

OOTD: CASUAL EVERYDAY

5. oktober 2017

img_4401 img_4404 img_4403II DENIMJAKKE LEVI’S II PRIKKET SLÅ-OM-KJOLE VERO MODA II SNEAKERS PUMA II TASKE PROENZA SCHOULER II

Godmorgen venner, tænk sig, så blev det lille-fredag igen. Åh, hvor jeg altså synes, at tiden går lidt for stærkt. Selvom det da ikke skader, at weekenden er lige rundt om hjørnet, så forsvinder dagene altså lidt for hurtigt for tiden … det er vist ikke første gang jeg siger det, men jeg savner lidt følelsen af lange, sløve dage, hvor man har tid at trække vejret helt ned i maven. Tror det er godt, at jeg snart kan begynde at tælle dagene til ferie. Omend der stadig skal lidt mange fingre til den nedtælling. 42 for at være helt præcis. Men med den fart, tiden har på, så er er det jo lige rundt om hjørnet.

Nåh men tiden kan man jo altid snakke om, uden at kunne gøre noget ved den, så istedet for at småfilosofere over opskriften på et liv udenfor overhalingsbalen, ville jeg egentlig bare tjekke ind og snakke lidt om mine rare torsdagsplaner og mit outfit fra i lørdags. 

Udover en tur i fitness om lidt, efterfulgt af arbejde, har vi nemlig inviteret et sæt gode venner på torsdagsmad og vin.Menuen står på syndig pasta med portobellosvampe, fløde og frisk persille, Mads’ hjemmelavede tiramisu til dessert og en god chablis. Dét må da være indbegrebet af den bedste måde at fejre lille-fredag på?! 

Og så til tøjet; min elskede prikkede slå-om-kjole fra Vero Moda, denne gang i den sorte version, sneakers, den perfekte denimjakke og pæn taske. Sikker kombination til min lørdag, hvor det meste af dagen blev brugt på at strolle rundt på Vesterbro og Frederiksberg. 

 • Reply
  Maria
  5. oktober 2017 at 7:35

  Rigtig fint efterårs outfit😊 Hvad str. har du din denim jakke i? God lille fredag…

  • Reply
   merimeri
   5. oktober 2017 at 8:16

   Hej Maria, tak for din søde hilsen 🙂 Jeg har taget jakken i størrelse større end normalt, så jeg har den i en medium. Synes den bliver perfekt oversized på den måde! Knus til dig

   • Reply
    Maria
    7. oktober 2017 at 15:38

    Tak for svar ang størrelse af jakken, den blev klikket hjem. Modtog den i dag, og den er helt perfekt😊

    • Reply
     merimeri
     8. oktober 2017 at 17:50

     Hvor er det dejligt at høre Maria. Håber du bliver glad for den 🙂 Knus til dig

 • Reply
  Marie
  5. oktober 2017 at 9:28

  Håper dere får en hyggelig kveld, det hørtes hvert fall veldig godt ut 😀 Og den kjolen var veldig fin!

  • Reply
   merimeri
   5. oktober 2017 at 13:21

   Mange tak søde Marie. Håber også, dere har en fin torsdag 🙂 Knus til dig

Kommenter