I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: SEPTEMBER SHOPPING

3. oktober 2017

september-shoppingII 1 STRIK H&M II 2 PRIKKET SLÅ-OM-KJOLE VERO MODA II 3 DENIMJAKKE LEVI’S II 4 STRIBET BLUSE H&M II 5 STRIBET BLUSE MADS NØRGAARD II 6 PRINTET SLÅ-OM-BLUSE ZARA II 7 PRINTET NEDERDEL GANNI II 8 JEANS H&M II 9 GLIMMER STRØMPER ARKET II

Vi har rundet en ny måned, og vi ved vist ved alle sammen godt, hvad det betyder! Det er nemlig blevet tid til endnu engang at åbne op for, hvad den seneste måned har budt på af nyerhvervelser til garderoben, og hvad det samlede shopperegnskab løber op i. Og når man ser indlægget her, kunne man godt fristes til at tro, at mit forbrug i september, har været i den høje ende … men det er faktisk ikke tilfældet.

1174kr har jeg i alt shoppet nyt til garderoben for, og 9 fine – og alle sammen flittigt brugte sager – er flyttet ind. Ret skal være ret, 3 af tingene er fødselsdagsgaver, og det er selvfølgelig kun derfor, at regnskabet for ovenstående sager ikke er større, men alligevel er jeg nu ganske godt tilfreds med både månedens garderobehøst og den samlede shoppesum. Og som jeg sidder her, og samler tingene sammen, er jeg faktisk ret imponeret over, at ikke et eneste helt sort stykke tøj, har klemt sig ind på listen. Mon det er et tegn på, at min årelange farveforskrækkelse endegyldigt er forbi? 

Nåh men hvis vi skal tage shoppingen for en ende af, så var den printede mørkegrønne slå-om-bluse fra Zara, det første min august-løn blev brugt på. Den er stadig ikke at finde online, men den bør altså være til at finde i butikkerne. Jeg har i hvert fald overbevist to veninder til at købe den, og de har begge haft held med det. Næste køb var den prikkede slå-om-kjole fra Vero Moda, som selvfølgelig måtte med hjem, nu jeg nærmest ikke har levet i andet end den sorte og lyseblå udgave af kjolen hele sommeren. Efterspørgslen lader efterhånden til at være mættet lidt, og kjolen er i hvert fald stadig til at få både hos Zalando og hos Nelly. Selvom sommeren måske nok er forbi, har jeg ikke tænkt mig at pakke kjolerne væk, og de fungerer indtil videre glimrende med jeans under. 

I lidt tid har jeg ledt efter de perfekte tynde strømper, som jeg kan bruge i sneakers og støvler. Åbningen af ARKET blev løsningen, og her købte jeg to par fine, glimmerstrømper i lyrex, og jeg tror, jeg har fundet et nyt yndlingsstrømpemærke!

Jeg har allerede skrevet en del om de der perfekte girlfriend jeans, men de fortjener altså også at få en masse kærlige ord med på vejen, for de har virkelig været et godt køb! Lige nu er de faktisk sat ned til 216kr, hvilket nærmest er for godt til at være sandt, så jeg overvejer næsten at købe et reserve par, haha. Sammen med mine nye yndlingsjeans købte jeg også den sort-hvid stribede bluse med lynet, og den lyseblå hulstrik fra H&M, som desværre ikke er at finde online. Den er altså pæn, og minder til forveksling lidt om Gannis famøse strik, fra denne sæson, blot mere end 90% (!!) billigere. 

Sidst men ikke mindst er der min fødselsdagshøst. Udover en hel masse lækre skønhedsprodukter, nyt keramik, bøger, yogaudstyr og en ny cykelkurv, var der nemlig også lidt nyt til garderoben blandt gaverne. Af Mads fik jeg den vanvittigt smukke maxi nederdel fra Ganni, som hver gang får mig til at føle som en latiner femme fatale (indtil jeg kommer i tanke om min blege hud og rød hår) og denimjakken fra Levi’s. Og sidstnævnte, ikke? Jeg har nærmest ikke haft andet overtøj på siden, og Mads er efterhånden lidt træt af, at han ikke kan have sin egen denimjakke på, når vi skal ud sammen, fordi der så bliver lige lovligt meget par-garderobe over den, haha. 

Af min veninde Charlotte fik jeg den fine grøn-hvid stribede bluse fra Mads Nørgaard. Havde egentlig ønsket mig en af de klassiske fra Nørgaard på Strøget, men jeg er vildt glad for, at hun endte med denne istedet, fordi den sidder så pænt på og så er den i en ribbet kvalitet, hvilket jeg faktisk ret godt kan lide .. og overvejer derfor også lidt, om jeg skulle slå til på den i rød.

Så som I nok kan se, er jeg kommet langt for mine 1174kr i september. 
Har I gjort jer et særligt godt køb den seneste måned?

 • Reply
  Sofie
  3. oktober 2017 at 17:54

  Er mega vild med den lyseblå trøje fra H&M.! Hvilken butik har du fundet den i? 😊

  • Reply
   merimeri
   4. oktober 2017 at 10:24

   Den er også mega fin! Jeg købte min i H&M på Fisketorvet. Den er fra everyday linjen, så burde være til at finde i de fleste butikker 🙂

 • Reply
  Roxanne
  4. oktober 2017 at 9:34

  Elsker de her indlæg 🙂 Jeg har faktisk tilladt mig at tyvstjæle konceptet til min egen blog!
  http://lookhownice.dk/kobt-i-september/

  • Reply
   merimeri
   4. oktober 2017 at 10:25

   Hvor er du sød Roxanne – og fedt at du har kunne bruge det til inspiration til din egen blog også. Det er nemlig en vildt god øvelse sådan at føre regnskab over nyerhvervelserne 😉

Kommenter