I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: APRIL SHOPPING

4. maj 2022
II 1 SEAMLESS BASIC TOP II 2 PEOPLES REBUBLIC OF CASHMERE TRØJE II 3 SEAMLESS BASIC TRUSSER II 4 SKALL STUDIO SHORTS II 5 DEAR DENIER CASHMERE STRØMPER II 6 BISGAARD SANDALER II

Mit hjerte, der banker særligt for visuelle glæder, blev ekstra begejstret, som jeg stykkede kollagen her sammen i går, for sjældent er jeg da lykkedes med en stak garderobekøb i større harmoni end hvad er tilfældet for april. Kæmpe nørd på det punkt, jeg indrømmer det gerne!

Mine køb i april bærer præg af, at min dygtige svigerinde og hendes søster har åbnet den fineste tøjbutik, hvor jeg til åbningen forelskede mig hovedkuls i både disse shorts fra Skall Studio, pæne, pæne sandaler fra Bisgaard, silkeblødt undertøj fra Seamless Basic og et par cashmere strømper fra Dear Denier. Cashmere trøjen fra Peoples Republic of Cashmere faldt jeg også for i butikken, men ville hellere have den i en model med rund hals, så den har jeg efterfølgende klikket hjem. I alt har mine aprilkøb stået mig i 3369kr. Hvilket kunne have været højere, hvis ikke det var fordi der på åbningsdagen for butikken var lidt rabat at hente, undertøjet var jeg så heldig at få i gave af Mads, og cashmeretrøjen har jeg ligeledes kunne købe med lidt rabat, da jeg kender Emilie, der står bag mærket.

Udover at mine nykøb på billeder er ret flotte sammen, så er det også på kort tid blevet ret store favoritter i min garderobe, og lige med undtagelse af shortsene, som jeg fortsat venter på varmt vejr til at indvie, så er alle de andre køb troligt på flere gange om ugen. Således har de været alle pengene værd, selvom april på garderobekontoen blev en lidt dyrere måned end vanligt.

Er der flyttet noget nyt ind i din garderobe i april?

 • Reply
  Louise Herby
  4. maj 2022 at 21:40

  Fine køb! Jeg er helt vild med farvepaletten, som jeg godt har lagt mærke til i dine stories på Instagram 😍 Jeg er nemlig ikke så spranglet i tøjet, så jeg suger lige din mere neutrale stil til mig 👌🌸

  • Reply
   Line Schjelde
   8. maj 2022 at 10:37

   Dejligt hvis det kan inspirere! Jeg kan ikke garantere at det ikke lige pludselig vender igen, men lige nu nyder jeg også mine rolige garderobebase 😍

 • Reply
  Michaela
  5. maj 2022 at 8:37

  Jeg er også vild med det visuelle her🌼 Det er nogle super fine langtidsholdbare køb👍🏻 Jeg har også købt den brune cashmere strik, efter tip fra dig☺️ Der ud over har jeg købt et lyst tørklæde fra Skall. Overvejer om bukserne i samme print også skal klikkes hjem🤗

  • Reply
   Line Schjelde
   8. maj 2022 at 10:39

   Åh dét lyder også som nogle fine garderobetilføjelser Michaela! Er du også nærmest flyttet ind i din cashmere trøje, ligesom jeg er?

Kommenter