I garderoben

NEW CELINE SUNNIES AS A BIRTHDAY TREAT

28. september 2016

IMG_9362II CÈLINE THIN MARY SUNGLASSES II

Jeg havde fødselsdag tidligere på måneden, og da det faldt sammen med, at Magasin lokkede med 20% rabat på alle deres mærkevare solbriller, var jeg nødt til at slå til på en fødselsdagsgave til mig selv. Har længe været på udkig efter et par lækre solbriller i god kvalitet, og troede egentlig, at jeg skulle have et par i sort fra enten Céline eller Prada. Efter at have prøvet solbriller i Magasin i noget der minder om en evighed, nåede jeg dog frem til, at et par i tortoise i virkeligheden var bedst til mit gyldne hår og lyse hud og jeg endte med at slå til på disse fra Céline. Og jeg knuselsker dem allerede. Takket været det solrige sensommervejr, September har forkælet os med, har de også vist sig at være en ganske god investering, selvom sommeren måske nok ifølge kalenderen, burde være et overstået kapitel.

 • Reply
  Camilla T
  28. september 2016 at 14:53

  De er virkelig lækre – tillykke med dem! Og forsinket tillykke med din fødselsdag 🙂

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  28. september 2016 at 16:18

  Wauw, hvor er de bare fede. Tillykke med dem 🙂

Kommenter