Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

2. maj 2022
II Elsker udsigten til det her hjørne. Ok, måske ikke lige bObles dinoen, men den har jeg lært at leve med som en del af udtrykket. Stuen er mit helle, den rare, rolige base hvor farverne føles lidt som et kærligt kram. Sådan burde alle ens rum føles II

Jeg kom ellers lidt skævt fra start i morges. Alt for tidligt i forhold til min sengetid, og med et tungt hoved til følge. Men med solen konsekvent skinnende fra en sommerblå himmel, en middagspauseudflugt afsted efter friske blomster til hjemmekontoret og en indbakke, der er blevet gjort et solidt indhug i, er det gode mandagshumør alligevel endt med at indfinde sig. Det gør jeg mig gerne ekstra umage med at lykkes med, især om mandagen, fordi det på en eller anden måde føles som om, en god start ligger grobunden til en uge der fortsætter med overskud og glæde. Man har i hvert fald fået et forspring til det, og det tæller også.

Og nu hvor jeg er i mål med dagens blogskriv, vil jeg klappe computeren sammen for i dag, og krybe ned i sofaen til Mads, hvor endnu et afsnit af The Dropout venter. Den er virkelig opslugende, og også årsagen til, at jeg kom for sent i seng i går. Har lovet mig selv ikke at gentage det i aften, men er ikke sikker på, jeg kan holde det, når først jeg er helt opslugt af den forskruede fortælling igen.

II Fra weekendens dyp i det (meget) friske havvand. Få ting giver mig mere energi end sådan en hurtig tur i vandet. Blodet der bruser og prikker i kroppen bagefter er så bekræftende på en eller anden måde II
II Sandkassesjov med søde små venner, Evi og Olga, bare 8 uger imellem de to, og jeg håber, at de vokser op til et livslangt venskab, ligesom Olgas mor og jeg har haft det II
II Jeg er gået forbi det et utal af gange, det fine lille orangeri ved Bakkemuseet på Rahbeks Alle, men det var først i weekenden, at jeg rent faktisk gjorde brug af det. Og det er altså den hyggeliste lille “hemmelige” oase, der i øvrigt byder på yderst lækkert smørrebrød II
II Apropos spiseglæder, så tryllede Mads en rest daggammelt surdejsbrød om til en af de bedste toast, jeg har fået i hele mit liv. Brødet med dryppet med trøffelolie, en god skinke og gruyere som fyld, og så ristet i smør på panden. Åh, I drømmer ikke om hvor syndigt lækkert det var II
II Evi kan endnu bryste sig af et helt tandløst smil, og jeg synes omtrent det er noget af det sødeste i verden. Min lille baby lidt endnu ♥ II

    Kommenter