MERIMERI WEBSHOPPEN ER ONLINE

KJÆR KØBENHAVN // DEN PERFEKTE BASIS GARDEROBE

basisfavoritter-kjærkøbenhavn

II 1 GRÅ TSHIRT II 2 SORT LANGÆRMET BLUSE II 3 SORT SILKETOP II 4 SORT PLISSERET NEDERDEL II 5 GRÅ ULDBLUSE II 6 HVID SILKETOP II

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg går ret meget op i en god basisgarderobe. Det er en prioritet der er blevet klart mere vigtig for mig, som jeg er blevet ældre og mere sikker på min stil, men mine fejlkøb og tøjkriser er uden tvivl blevet færre, efter jeg har besluttet mig for at fokusere på basisgarderoben fremfor trendkøb.

Derfor er jeg virkelig også glad for, at Kjær København er et af de mærker, som jeg har fået i stand på min webshop. Ovenstående 6 er alle derfra og er desuden perfekte eksempler på basisitems i god kvalitet, som vil kunne kombineres på kryds og tværs.

Faktisk kan du lige nu få 10% på hele udvalget på min webshop, og dermed også basisfavoritterne fra Kjær København, med koden TENOFF, som gælder frem til den 16. januar.

4 comments

 • Jeg har faktisk aldrig prøvet dem, eller haft dem i hånden, men jeg sad netop på vej hjem i bilen og tænkte på, at det må være et af mine næste køb 🙂 En god basis t-shirt og evt. fra K.K. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Tror, du ville kunne lide dem Louise. De har mange lækre kvaliteter og en del snit at vælge imellem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg er så meget med på din begejstring mht. Kjær København.
  Jeg har også noget af det bedste basis i garderoben derfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Sejt Ida. God basis skal man virkelig heller ikke undervurdere, og jeg synes, det er skønt, at et mærke som Kjær København har gjort netop dét til sin mærkesag.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

MERIMERI WEBSHOPPEN ER ONLINE