Et godt tip

H&M WORLD RECYCLE WEEK // GØR EN GOD GERNING

18. april 2016

hm-world-recycle-week

II 1 SILK BLEND TEE II 2 DENIM KIMONO II 3 MOM JEANS II 4 STRIPE TEE II 5 SILK BLEND TEE II 6 DENIM OVERALLS II 

Jeg brugte noget af dagen igår på at rydde op i garderoben og særligt den del af garderoben som var pakket væk på loft og i kælder, fordi jeg ikke går med tøjet længere. I dag starter H&Ms World Recycle Week kampagne nemlig, og det betyder, at for hver fyldte pose med tøj du afleverer til genbrug, får du 2 rabatkuponer med 15% rabat til H&M. Med andre ord en gevinst for både miljøet og dig. Sjældent har oprydning og genbrug været sjovere!

Som I måske så på min Instagram igår, så fik jeg fyldt fire poser med gammelt tøj, som jeg senere i dag smutter hen i min lokale H&M og afleverer. Og jeg var selvfølgelig allerede igår nødt til lige at tjekke, hvad H&M har at byde på af fristelser, som mine rabatkuponer med fordel kan anvendes på. Og disse 6 items er altså fine. Især de forvaskede momjeans og de mørkeblå denim overalls er jeg ret vilde med, så dem skal jeg helt sikkert ind og kigge nærmere på.

World Recycle Week kampagnen gælder fra den 18.-24. april og målet er, at der på verdensplan bliver samlet 1000 ton aflagt tøj ind, hvoraf 99% genbrugt mens den sidste 1% bliver omdannet til ny energi. Dét er god stil! 

I kan læse mere om tiltaget her.

  • Reply
    Lullumut
    23. april 2016 at 15:58

    Øv, jeg var forbi med en stor sæk i H&M i dag og fik kun 2 vouchers. Rigtig ærgerligt. Havde været bedre at komme det i små poser. Eller at give det til genbrug.

Kommenter